Toyota

Toyota Yaris 2018: den nye generasjonen allerede sees på veien

Utvikling av nye Toyota Yaris 2018 begynner å ta "marsjfart" og testenhetene ved hjelp av Toyotas ingeniører til å teste og vise seg på veien. Den nye generasjonen Toyota Yaris vil bli presentert en gang neste år 2017.

Toyota Yaris 2018 - spion bilde

Toyota Yaris 2018. Den nye generasjonen av japansk verktøyet allerede ses på veien.

Den nåværende generasjonen Toyota Yaris tar altfor mange år på markedet. Introdusert i slutten av 2011, har tid ikke passere forgjeves for noen. Og det har blitt en nødvendighet for å lansere en oppgradert modell opp ned og forbedret i alle aspekter. Selv om det er fortsatt nok tid til å se den i utstillingslokaler, vi vil vi forventet i disse første spion bilder av Toyota Yaris 2018.

Selv om våre fotografer har måtte "jakte" på lang avstand, og vi har bare fått noen bilder, kan vi si at utviklingen av den nye generasjonen Toyota Yaris går inn i en fase som vil tillate oss å fotografere oftere. Toyotas ingeniører begynner å få de første enheter på veien. Så vi vil være forberedt.

Hva forventer vi den nye 2018 Toyota Yaris? Først, selv i disse spion bilder ser vi en Yaris overdrevent kamuflert, vet vi at neste generasjon vil forlate sin selvsikker bildet for å vedta en ny design for å videresende mer aggressivt og nye følelser. I front ser vi et nytt utseende. Det vil premiere lykter, de siste grill merker og andre funksjoner i de siste utgivelsene av Toyota.

En Slinky til neste generasjon Toyota Yaris ser.

Videre den nye Toyota Yaris 2018 Det vil fortsatt være tilgjengelig i to typer av organer3 og 5 dører. Selv om utilitaristisk tredørs gang solgt mindre, vil det japanske merket fortsette å forfølge dette alternativet. Og selv for nå detaljene i mekanisk, må vi være oppmerksom på at hybrid-versjonen vil kreve en større rolle. Den nye Yaris vil fortsette å arbeide for forhjulsdrift.

Hvis vi ser på de spion bilder vi viser her, gi oss følelsen av at den nye generasjonen Toyota Yaris Det vil vokse i størrelse. Som et resultat, vil vi se en mer romslig kabin og bagasjerommet i terninger større kapasitet. Teknologi- og sikkerhet aspektet vil også bli oppdatert etter Toyota Yaris 2018 sluppet de nyeste systemene og kjøre hjelpemidler utviklet av Toyota. I tillegg til et interiør som vil gi større tilkobling.

Når vil markedet? Presentasjonen av den nye Toyota Yaris vil finne sted en gang neste år 2017. Mens vår nåværende informasjon indikerer at de første enhetene ikke vil nå forhandlere til tidlig 2018. Vi vil følge nøye med utviklingen til å fotografere det igjen så snart som mulig.

bilder: Automedia