formule 1

5 grunner til å velge en Audi A6 Avant foran saloon

Audi A6 Avant har noen ekstra kvaliteter vedrørende A6 sedan kroppen. Vi gir våre fem viktigste grunnene til decant for denne utgivelsen. Audi A6 Avant født som en kropp stammer fra sedan, men har en karakter som tilbyr bekvemmelighet, komfort og sportslighet i like deler.


Vi gir deg fem grunner til å velge Audi A6 Avant.

¿Classic Berlina eller kjenner kroppen? Noen ganger når vi besluttet på et kjøretøy vi vurdere om egenskapene til sedan er nok eller annet vi ville være mer nyttig i det lange løp det kjente versjonen som dette er alltid noe mer praktisk.

I dag har vi besluttet å gi seg Motor.es topp 5 grunner til at vi mener du bør vurdere seriøst gjøre en Audi A6 Avant i stedet for A6 sedan. La oss se om du overbevise.

1.-Porter mer praktisk

Utvilsomt er dette første grunnen hvorfor kundene er laget med denne type kropp. I Audi A6 Avant har 565 liter lagringskapasitet kan utvides til 1680 liter felle ned baksetene, mens salongen tilbyr 530 og 995 liter hhv.

Men ikke bare vesentlig større bagasjekapasitet, men også praktiske dette. Porten bevirker at innløpet til stammen er mye bredere, noe som i stor grad forenkler innføre store gjenstander. Vi understreker at interiøret er større antall ankere og garn for å immobilisere objektene transporteres. Det kan også utstyre et system for å åpne og lukke elektriske og en annen som tillater Åpning uten å bruke hendene. Som til slutt forestille seg en mer praktisk og komfortabel støvel.

Porter flere lastevolum og brukervennlighet er en av de viktigste egenskaper.

2. Økt innvendig plass

Audi A6 Avant har takket være sin body design mer plass til baksetene. Allerede A6 sedan er en målestokk når det gjelder komfort og innvendig plass i sitt segment, men det kjente versjonen forbedrer disse nivåene noe særlig i høyden.

Fornyelse for hele spekteret av Audi A6

Ifølge Km77 omfattende målinger av baksetet av Avant nyte 7 cm ekstra høyde bestemmes av formen av fall på taket, mye mer uttalt i salong, og annen 4 cm Tilleggs skulder. Til tross for mer plass de to organene er mer fokusert på komfort for fire beboere enn for fem.

3. Familiar men attraktiv

Audi A6 Avant er ett av familie sedaner beste toppet dag. Borte er de kjente versjoner viste en noe tvunget utforming i området ved søylene C og D.

Familie kroppen er like attraktiv som sedan.

Søyle D vippe A6 Avant spoiler festet til enden av den lave høyde tak og modellen gir en mer dynamisk utseende helheten. Linjene i resten av kroppen er de samme som sedan.

3. Mye mer for litt mer

Familien versjonen er bare € 2500 dyrere media at den tilsvarende versjonene legeme sedan. En pris som kan anses lav tar hensyn til den høyeste grad av praktisk bruk av kjøretøyet og prisklasse i å flytte Audi A6.

Audi TT Avant: En mulig rival til Mercedes CLA Shooting Brake?

A6-serien er priset entry 43,450 € for A6 sedan 1.8 TFSI 190 hk, en pris som stiger raskt som du montere noen statister nødvendig slik at våre high-end sedan utseende som sådan, inkludert den karismatiske frontlykter teknologi LED (€ 1795) til tross for montering XENON serien. Foretar den endelige beregningen av din A6 Avant som velger den versjonen foruts "en ekstra ekstra".

5. Audi RS 6 Avant

Lite behov sies i denne forbindelse. Den sportslige versjonen av A6 er bare tilgjengelig i den kjente kroppen. Vedtaket ble gjort fordi større antall forrige generasjon RS6 solgt i denne kroppen. Mye har blitt sagt om Audi RS 6 sedan, men jeg er redd ikke lenger kommer. Foreløpig saloon er dannet Audi S6 opprett toppen.

Audi RS 6 Avant er sportiest versjon av A6 rekkevidde.

Den sporty A6 monterer en versjon av blokken 4.0 TFSI V6 opptre på 560 hk kraft og 700 Nm kombinert med en Tiptronic åtte forhold og trekkraft Quattro. Dette familie sporten når 100 km / t fra stillestående på bare 3,9 sekunder. Audi RS 6 Avant representerer en dødelig kombinasjon sportslig og praktisk.