Volkswagen

Hvordan ville Tiguan 7 seter og coupe?

Ut fra spion bilder og informasjon som avslører Volkswagen. Tiguan er forberedt på å tilby nye organer i syv seters kupé og selv for å nå et bredere felt av potensielle kjøpere. Forestille seg hvordan de vil bli den neste ferdig tysk SUV.

For noen dager siden, i samme medium gjentok vi bekreftelse fra Wolfsburg nye organet i området kompakte SUV merkevare, Volkswagen Tiguan og som vil være tilgjengelig på markedet i årene 2017 og 2018.

I dag, takket være Theophilus Chin, vi kan få et inntrykk av både de utvidede versjonene 7 seter som sin sporty finishen coupé du vil få det tyske kompakt SUV.

En ny familie av Volkswagen Tiguan er bekreftet

Tiguan XL

Den mest omtalte variant av den tyske kryss er definitivt den 7-seter. Den utvidede versjonen gi en tredje seterad ved å tilpasse seg i lengderetningen av MQB modulplattformen (Kalt MQB 2) at den tyske gruppen brukes i de fleste modeller på markedet.

Således tiguan XL forlenge lengden nærmere i størrelse til Touareg modell, men som blir igjen som en mer økonomisk alternativ, et trinn under i SUV rekkevidde start produsent og forhjul i dens rekkevidde og eventuelt de fire hjul.

I tillegg ser på dagens marked krever og oppvokst påstanden om at kjøretøyene har i dag, kanskje det tar for gitt som en flott alternativ "kantklatreren" Volkswagen Sharan.

Tiguan Coupe

På motsatt side av skalaen, ville vi finne Volkswagen Tiguan Coupe. Den todocamino tilbud i denne nye generasjonen utformingen 3-dørs kupé kroppen stil med.

Og, inspirert av suksessen av salget har ført til Range Rover Evoque i dette segmentet, Volkswagen ønsker ikke å miste noen kake salget ved å tilby en modell i front- eller alle tractions, mer dynamisk og kutte tier som tiltrekke seg et lavere mål alder på bilen din.

Denne nye versjonen ville finne en tilnærmet identiske dimensjoner i modellen "felles" men med lys endringer i taket faller, og innføringen av en ny lateral konstruksjon fra B-stolpen ville utsette sin posisjon til å tilby større foran dørene for å bedre tilgangen til bakseter, det kan være to i stedet for tre, som med Volkswagen Scirocco.

Og du, du blir med Tiguan, Tiguan Tiguan XL eller Coupe?

bilder: Theophilus Chin