Toyota

Toyota Prius 2017: allerede i salg i Spania med interessante teknologiske utviklingen

Den nye 2017 Toyota Prius-serien er allerede i salg i spansk forhandlere. Den nye Toyota Prius kommer til vårt marked med interessante utviklingen både estetisk og teknisk utstyr. Vi vil detalj alle priser og nye Prius.

Toyota Spania har annonsert lanseringen av 2017 Toyota Prius utvalg. den populære
Hybrid japanske produsenten mottar både interessante nyheter
§ estetiske og teknologiske utstyrsnivå og sikkerhet.
Selv om de kan virke små endringer, er tilstrekkelig til å holde
Dag en av pionerene i sitt segment. En målestokk blant hybrid biler.

Toyota Prius 2017

2017 Toyota Prius-serien er allerede i salg i Spania fra 32,250 € (ingen rabatter).

den nye Toyota Prius 2017 det er tilgjengelig i syv utvendige farger: Cobalt blå, klassisk hvit, Pearl White, Graphite Gray, Cosmo svart, sølv og rød Passion. Og inne, nå bunnen av midtkonsollen er ferdig i piano svart i stedet for hvit tone som brukes til å date. Nevnte fargen svart vil bli forbundet med stoff eller sorte hud. Hvis vi velger skinninteriør i lys grå, vil bunnen av midtkonsollen skal males hvitt.

En annen stor nyhet med den nye Prius kommer i forretningene er inkorporering av nyeste versjonen (MM16) multimediasystem Toyota Touch 2 & GO med nettleseren, stemmegjenkjenning gjennom Siri og lydutstyr JBL med 10 høyttalere. Det vil også fortsette å telle standard utstyr så interessant som Bi-LED hovedlys, instrumentpanel med to 4,2-tommers TFT-skjerm, trådløs lader for mobiltelefoner, leder Up Display eller lettmetallfelger 17-tommers to-tone.

Og ikke glem at inkorporerer sikkerhetspakke Toyota Safety Sense Forbindelse interessante systemer som trafikkskilt gjenkjennelse, adaptive cruise-kontroll radar detektor objekter i blindsonen og intelligent styring bjelke.

Toyota Prius 2017 - Interior

Den nye Prius mottatt, blant andre nye funksjoner, den nyeste versjonen av multimediasystem Toyota Touch 2 & GO.

Slå til mekanisk, ingen endring. Utvalget av den nye Toyota Prius 2017 vil bestå av hybrid fremdriftssystem full hybrid dannet av en bensin-motor 1.8-liters VVT-Atkinson syklus 98 hk og en ny hybridtransakselhuset inne to elektriske motor-generatorer, et planetgir og en reduksjonsveksel i den endelige stasjonen.

En av disse to elektriske motorer i utgangspunktet virker som en generator for å omdanne den overskuddskraft bensinmotor til elektrisitet til almancenarla i et batteri nikkel (NiMH), mens den annen med 53 kW (72 hk), som er ansvarlig for elektrisk trekkraft. den total effekt givende hybrid system Full Hybrid Toyota Prius er 122 hk.

Til slutt, la vi deg med prisen på den nye Prius og de ulike alternativene som er tilgjengelige i sitt utvalg som husker, er bare består av en enkelt trim nivå:

Toyota Prius 2017 priser i Spania

TipoVersiónP.V.P.
Hybrid-bensinPrius32,250 €
Packsskinn~~POS=TRUNC interiør~~POS=HEADCOMP1500 €
opsjonermetallisk lakk500 €
opsjonerpearl white maling og rød lidenskap 750 €