nyheter

10 mest solgte bilene i 2017

Hva har vært de mest solgte bilene i Spania i 2017? Seat Leon ønsker å være den mest populære bilen for fjerde året, men ikke mangler rivaler. Vi avslører de 10 der allerede forventer du at det er noen overraskelse.

Seat Ibiza er salgsleder

2017 har akkumulert 938,171 enheter solgt i det spanske markedet i løpet av de første åtte månedene, 6,7% mer enn i 2016. Den private kanalen er mesteparten av salget (50,3%) leder, selv om det er langt fra den vekten de hadde tidligere år (52 , 6%). Selskaper (28,5%) og alquiladoras (21,3%) noen gang erobre en større andel.

Modeller B og C segmenter dominere toppen 10. Den mest solgte hittil er 2017 modellen Seat Ibiza, snevert overstiger Seat Leon som var den mest populære i 2014, 2015 og 2016. Her vi forlater klassifisering av registreringer i henhold til data fra National Association of importører av biler, lastebiler, busser og motorsykler (Aniacam):

RankingModeloVentas 2017 (Jan-Sep)
1 Seat Ibiza 27718
2 Seat Leon 26457
3 Opel Corsa 21952
4 Nissan Qashqai 21813
5 Renault Clio 20841
6 Volkswagen Polo 20717
7 Volkswagen Golf 19851
8 Dacia Sandero 18998
9 Renault Megane 15994
10 Opel Astra 15552

Seat Ibiza (1)

Den nye generasjonen av Seat Ibiza er allerede på forretningene og som sluttet enheter på lager den forrige modellen har en pris / mer attraktivt produkt du er aldri perfekt grobunn for den populære spanske verktøyet har mye å si om år.

Seat Leon (andre)

Det har vært den mest populære modellen i det innenlandske markedet siste tre årene og Seat León tar sikte på å gjenta denne æres tittelen for fjerde gang på rad. Ingen mangel på våpen og har nylig blitt renovert for å tilby en friskere image og utvide sin teknologisk utstyr.

Opel Corsa (tredje)

Den nåværende generasjonen Opel Corsa er å være en suksess i det gamle kontinentet og det spanske markedet er intet unntak. Lastet med mer teknologi enn noensinne og tiltalende design, overbeviser den tyske modellen. Det har også spansk aksent fordi det er produsert i Figueruelas (Zaragoza).

Qashqai (4.)

Årene går, men Nissan Qashqai ikke flojea. Den ubestridte lederen av SUV fortsetter å bevise dag etter dag at ingen kan med ham i lang rivaler er mangedoblet. Sin pris / produktet er oppsiktsvekkende og teknologisk styrke høyere versjoner er bemerkelsesverdig.

Clio (5.)

Andre biler som tradisjonelt har fungert svært godt i vårt land er Renault Clio, som fortsetter å nyte bred aksept. Dens styrke er de effektive motorer og eksistensen av to legemer som består av en praktisk 5-dørs versjon og allsidig familie Clio Sport Tourer.

Volkswagen Polo (6)

Det er en av de eldste modellene av det spanske markedet, den nåværende generasjon av Volkswagen Polo fortsatt gjør krig fordi vi må erkjenne at det har alderen godt. Selv om du ikke vil merke årene også, vil den nye generasjonen av Volkswagen nytte vet dette året.

Volkswagen Golf (7)

Det er den bestselgende i Europa, men i Spania må betale for syvendeplass i rangeringen av innmelding modell. Volkswagen Golf fått en liten ansiktsløftning som bringer flere nyheter enn møter øyet slik at det vil være et objekt for begjær for mange sjåfører.

Dacia Sandero (8)

Flaggmann av rimelige biler, har Dacia Sandero kunnet tilby en uslåelig forhold mellom praktiske og pris. Modellen av den rumenske varemerke for Renault har vist at lav prislapp er ikke uforenlig med en attraktiv design, god ytelse og lavt forbruk.

Mégane (9)

Betydningen av C-segmentet i det innenlandske markedet er klar med tilstedeværelse av en fjerde modell i denne kategorien i topp ti ranking. Renault Mégane er hovedrollen i en slutten av året med svært gode registreringstall og tiltrekker seg for sitt brede utvalg av motorer og utførelser tilgjengelig.

Astra (10)

Avansert teknologi, har den femte generasjonen av Opel Astra kunnet få kontakt med publikum fra starten. Et bredt spekter, har en allsidig interiør og iøynefallende elementer som Opel OnStar utstyr vært trumfkort som den tyske modellen tiltrekker kunder til forhandlere.