Audi

Audi Sport Quattro: å auksjonere en av legendene i gruppe B

Storslått eksemplar av den ikoniske Audi Sport Quattro på auksjon. en legende samlingspunkt og en av de sjeldneste modeller samlingen vi kan finne, siden Audi 214 kom for å produsere bare 164 kom til å bli solgt.

En annen legende av gruppe B på auksjon.

For noen dager siden viste vi deg en kopi av Lancia Delta S4 utrolig Stradale som vil bli auksjonert senere denne måneden, i dag viser vi en av de mest formidable rivaler sports italiensk, Audi Sport Quattro, en kopi vakker hvit av de få enhetene produsert for Audi homologering i gruppe B.

På samme RM Sotheby auksjon finner vi den flotte Lamborghini Countach LP400 "Periscope", Delta S4 Stradale over eller sjeldne Porsche 911 Carrera RSR 3,8 Brand nylig sett, vil du bli tilbudt dette Audi Quattro Sport i Villa Erba event, på Lake Como, Italia.

Stradale Lancia Delta S4: arven fra Wild gruppe B

Dette er en av bare 164 eksemplarer ble solgt av radikal Sport Quattro, selv om merket produsert litt mer enn 200 enheter som kreves for å godkjenne modell rally. Forlater fabrikken Ingolstadt på 17 desember 1984 og det ble først registrert av Audi AG mai 1985. Før han var to år gammel ble han sendt tilbake til fabrikken, der han erstattet den opprinnelige aluminium motorblokk av en stål, tøffere og eliminert tilbakevendende problemer for sprekker og porøsitet av de opprinnelige aluminiumsblokker.

Bare 164 eksemplarer ble solgt.

I de siste 10 årene har dette problemet hadde et veldig fredelig liv fordi det har bare reist rundt 10.000 av de 90.500 kilometer som markerer sin kilometerteller, og siden 2012 er det blitt lagret i en lagerbygning, selv om det har blitt rykket opp med roten og flyttet regelmessig. I 2010 fikk han en rekonstruksjon av Mayer MTM motor, hvor hans virkelige makten ble bekreftet, 348 hk og 348 Nm, noe over 306 hk og dreiemoment på 350 Nm annonsere de offisielle figurer av tiden.

Som andre spesielle godkjenninger fra gruppe B, som Lancia Delta S4 eller Ford RS200, Audi Sport Quattro vil være en av de sjeldneste og mest ettertraktede klassiske sportsmodeller, og selv om prisen har steget betydelig de siste årene har fortsatt rom for vekst. Det er hva vi ville vurdere en trygg verdi.

Opp for auksjon en Audi A1 Quattro gruppe B

Denne kopien del av en vurdering det er mellom 300.000 og 350.000 euro, en ganske rimelig verdi i forhold til andre lignende eksemplarer auksjoneres tidligere, som klarte å komme opp i verdier som var rundt en halv million euro.

bilder: RM Sotheby