Opel

2016 Opel Astra GSI viser oss sin nye front

2016 Opel Astra GSI viser oss sin nye front fullt eksponert i denne nye sett spion skudd. Denne versjonen av kompakte tyske gjennomsnittlig effekt fungere som bindeledd mellom de konvensjonelle versjoner og kraftig Astra OPC er å komme.

Opel Astra GSI vises først sin nye frontfanger

den Opel Astra GSI Det har blitt oppdaget på nytt, denne gangen nesten naken viser hennes nye og spennende utseende. Denne varianten av den nye Astra forbli som link forene tradisjonell kompakt område med sin topp-versjonen, Astra OPC som er ennå ikke kommet. Dette er alternativet til tyskerne sport kompakt medium makt som Ford Focus ST og Volkswagen Golf GTI.

mellomliggende jakt Ford Focus ST og lignende sportslig

Vi vet at dette er Opel Astra GSI siden beskriver et ny front støtfanger, klart sportslig enn resten av sine følgesvenner som vi ser i et par bilder, med større luftinntak og en tynn krom linje som ser i det hele tatt å gi den en lavere profil mer dynamisk utseende. Opel gjenopplive den klassiske akronym i den nye generasjonen av kompakt.

Under panseret på Opel Astra GSI finner vi blokken ECOTEC bensin 1,6 Turbo 250 hk

På baksiden ser vi en dobbel eksos med haler i begge ender av legemet som indikerer at det under sin hette er gass blokk ECOTEC 1,6 liters turbo direkte innsprøytning makt, men betydelig høyere enn 200 hk tilbys i tre-dørs kroppen Astra GTC.

Kraften i denne sporten kompakte er fortsatt ukjent, men bør være riktig i loop mellom 230 og 250 hk å matche sine rivaler ovenfor. Vi har også den nye Astra OPC vil være kraftigere enn dagens 280 hk og med å overvinne barrieren av 300 hk.

bilder: S. Baldauf / SB-Medien