Mercedes

Mercedes GLE Coupe “Inferno”, den nye TOPCAR

Treneren kjent TOPCAR har avduket sin nye justeringsprogrammet til Mercedes-Benz GLE Coupe. Under navnet "Inferno", har vi en pakke med forbedringer som legger til en rekke endringer både estetisk og mekanisk nivå med forskjellige kits empowerment.

Mercedes GLE Coupe utarbeidet av TOPCAR

Mercedes GLE Coupe Inferno, den nye TOPCAR.

gutter TOPCAR De har avduket sin nyeste SUV på en av linjens dagens arbeidsmarked kupé. den nye Mercedes GLE Coupe. Under navnet "Inferno", har vi en forbedringspakken svært komplett med den kjente trener er i stand til å gi en mer uhyggelig og idrett til nevnte GLE Class Coupe Mercedes-Benz image.

En pakke med forbedringer som berører alle deler, fra estetikk til mekanikk. Selv bedre gå på fest. Først og skotter utenfor, finner vi en body kit består blant annet i en lengre fendere, sideskjørt mer robust en mer robust konstruksjon hette eller en mer aggressiv støtfanger som er igjen i sikte luftinntak større.

Hvis vi ser på baksiden sone, hoppe for å se de nye diffuser "massive" dimensjoner samt en nydesignet støtfanger som er plassert på linje med fronten. Denne body kit har en startpris på 17.000 euro og kan kompletteres med et ultralette smidde hjulene 21 eller 23 inches. For øvrig er alle deler av karosseriet blitt gjort i karbonfiber.

TOPCAR Mercedes GLE Coupe Inferno

TOPCAR presenterer sin pakke av forbedringer "Inferno" Mercedes GLE Coupe for.

Eventuelt (og for en ekstra avgift) kundene kan tilpasse interiøret i Mercedes GLE Coupe å smake. Vi snakket om en rekke godt polstret med varierte mønstre, detaljer og selv karbonfiber innstikk i 24K gull. Ganske en luksuriøs atmosfære, tilpassing og eksklusivitet.

Slå til den mekaniske delen, og som vi har sagt i begynnelsen av artikkelen, TOPCAR tilbyr en rekke ekstrautstyr kits for forskjellige motorer som er i størrelsesorden Mercedes GLE Coupe. I tilfelle av GLE 450, snakket vi 87 hk og 123 Nm, mens for GLE 63 forblir i 125 hk og 149 Nm, mens GLE 63 S Coupe 131 hk og 159 boder Nm dreiemoment hhv.