Ford

2018 Ford Focus Sportbreak: vi vise sine første spion bilder

Vi jakter for første gang en test muldyr av Ford Focus Sportbreak ny generasjon. Varianten familie legeme 2018 Focus er i gang. På det teknologiske nivået vil det være svært store fremskritt, mens den estetiske delen, står vi overfor en videreutvikling av dagens modell. Det kommer på forretningene neste år.

Den nåværende generasjonen Ford Focus kom på markedet i
2010. Fra da av og til i dag, har vært å gjøre sporadiske
punkt og en liten ny utforming i 2014. Imidlertid, tiden går
for alle og år, og vil veie dagens Focus. lenge
Vi visste at Ford-ingeniørene jobber på neste generasjon,
Men det var ikke før i dag da vi har
jaget den mest kjente og praktisk versjon
.

Ford Focus Sportbreak 2018 - spion bilde

Første testene av den nye Ford Focus Sportbreak neste generasjon.

Vi viser deg de første spion bilder av et muldyr teste Ford Focus Sportbreak 2018. Som vi ser med det blotte øyet, nytt utviklingsprogram Focus eiendom er på et svært tidlig stadium, Derfor bekrefter vi ikke komme i forretningene til 2018. Selv om andre tingen er at Ford kan presentere en gang i andre halvår i år.

Tilnavnet Elvis, synes denne testen muldyr ved første øyekast en bil "Frankenstein", spesielt i hans forsvar. Som synes å ha blitt lagt dårlig til å forlenge kroppen linje og ligner dimensjonene vil fremtiden produksjonsmodellen. Selvfølgelig, og som det er et muldyr, svært få ting kan flytte prototyper før lenge kaste dem rulle på veien.

I alle fall, kan vi forutse er at den nye Ford Focus Sportbreak 2018 vil bli større og romsligere enn dagens modell. Husk at dagens generasjon av familien variant Focus måler 4,35 meter lang akselavstand står på 2,64 meter. Derfor takket være denne økningen i størrelse, vil gi en mer romslig hytte, spesielt for baksetepassasjerene. For sin del, vil stammen øker lastekapasiteten.

Ford Focus Sportbreak 2018 - spion bilde

Test muldyr Sportbreak 2018 Ford Focus.

For noen måneder siden fikk vi ta en sniktitt inn i Ford Focus 2018 (en annen test muldyr), og selv om vi har en hytte som har utformingen var ikke veldig avansert, hjalp oss å forutse endringer og linje will Ford på den tiden fullføre arbeidet.

Ifølge aktuell informasjon tilgjengelig for oss, ny generasjon Focus og, derfor, Focus Sportbreak, ikke vil gjennomgå en radikal endring i forhold til bildet. Dessuten, hva vi vil se en videreutvikling av dagens design med noen av de nyeste nyheter som presenteres av merkevaren i sine siste utgivelser.

Og så vil teknologien delen som det vedtatt nye sikkerhetssystemer og kjøre hjelpemidler. Husker at Ford er en av produsentene som satser på mer autonom kjøring. Og selv om vi ikke vil se en autonom Fokus på kort sikt, er det klart at erfaring vil bli reflektert i sine produksjonsmodeller.

rykter var fullført, Focus RS500 fanget testing

bilder: CarPix