Audi

Cup autonome rijden Audi zoekt jong talent

Audi huldigt een nieuwe editie van de Cup van de autonome rijden met de deelname van acht teams van Duitse universiteiten gespecialiseerd in verschillende takken van de techniek prototypes vechten met de Q2 voor een prijs van 10.000 euro studenten.

Cup autonome rijden Audi hebben acht prototypes van autonome Q2 uitgerust met high-tech schaal

Audi, ondergedompeld in de ontwikkeling van autonome rijden, moedigt jonge talenten van de Duitse universiteiten met autonome rijden Cup gehouden sinds 2015.

Deze wedstrijd zal beschikken over een reproductie schaal 1: 8, een volledig elektrische prototype Audi Q2 uitgerust met ultrasone sensoren, 3D-camera, achteruitrijcamera en een grafische kaart van NVIDIA high performance underbody, elementen die in wezen vergelijkbaar zijn met die van de nieuwe Audi A8, maar zijn In tegenstelling tot deze productie model, zijn deze onderdelen zijn ontwikkeld door de studenten zelf gespecialiseerd op het gebied van robotica, data wetenschap, software architectuur, kunstmatige intelligentie (AI) en cloud-technologie met behulp van de basis-functionaliteit die door het merk met de vier ringen.

Technisch gezien is deze prototypes hebben een schaal 3D nieuwe groothoek frontcamera met een detectiebereik kan vastleggen grotere informatie op hetzelfde niveau als de laserscanner nieuwe Audi A8 en, tegelijkertijd heeft het een achteruitrijcamera die nauwkeuriger manoeuvres biedt. 

De Audi Q2 1: 8 is elektrisch. Zal het een voorproefje van een geëlektrificeerde versie in de echte model?

Deze camera's worden aangevuld door de tien ultrasoonsensoren verdeeld over het lichaam - vijf voor drie achter en een in elk zijdelings een detectiebereik van twee centimeter tot vier meter.

voorziet ook versnellingssensor negen assen die verantwoordelijk is voor de registratie van richting verandert en stuurt de informatie naar een centrale real-board computer met een processor quad-core high-speed tijd.

Al deze krachtige netwerk van sensoren, camera's en controle logica, gelijk aan het voorzien Audi productiemodellen- Het zal worden geëvalueerd in een eerste fase van de Beker van autonome rijden Audi.

Het evenement zal worden gehouden in het Audi Forum tussen de 15 en 17 november

De eerste test zal een verrassing hoewel het merk verwacht dat moet een aantal tests jam passeren, kruisen zonder botsingen en zich gedragen in het verkeer met andere voertuigen, terwijl de veiligheidsafstand met speciale aandacht voor mogelijk voetgangers van plan om de straat over te steken of verkeerssignalen te interpreteren.

De tweede fase is een voorstelling van de technische ontwikkelingen en de derde fase is een uitdaging creatief mogelijk waarin de teams kunstmatige intelligentie zal gebruiken, met name met de minste fouten. De universiteit team met de meeste punten zal 10.000 euro ontvangen, de runner zal 5.000 euro en de derde 1.000 euro te hebben.

Maar de economische prijs is niet het belangrijkste Cup Autonome Audi Driving de nieuwe Q2 als de hoofdpersoon, maar de mogelijkheid dat Het merk biedt om een ​​deel van het merk te worden in een internationale stageprogramma van twaalf maanden in verschillende gebieden.

Audi A8 2018: de nieuwe high-tech retail