Audi

Een blik op de nieuwe Audi A1 2018 zal groter zijn dan zijn voorganger

Na een paar maanden weg van de schijnwerpers van de camera's, onze spion fotografen zijn teruggekeerd naar de verwachte Audi A1 2018. jagen In deze nieuwe foto's van de tweede generatie Audi nut, kunnen we het prototype veel nauwer te zien, zodat we duidelijker onderscheiden een aantal van de komende veranderingen.

Audi A1 2018 - spion foto

Spy foto Audi A1 2018. De tweede generatie Audi utility is dichterbij.

Doorontwikkeling Tweede generatie Audi A1. Om de nieuwste spy foto's die we krijgen van dit model voor een test moeten we terug naar afgelopen januari te vinden. Er zijn vele maanden waarin de nieuwe A1 weg van de media-aandacht is geweest. Maar, nogmaals, en op klaarlichte dag, zijn we weer terug naar één eenheid te jagen tijdens een van zijn sessies proeven op de weg. En het beste van alles, zijn deze nieuwe snapshots nauw genomen.

Hoewel het op het eerste gezicht geen significante veranderingen vinden in camouflage ziet het prototype gebruikt door Audi, deze nieuwe spion foto's kunnen we duidelijker een aantal van de wijzigingen die de volgende generatie zal brengen te zien. groter en ruimer dan zijn voorganger zal zijn. Dit zal mogelijk dankzij het gebruik van de nieuwe Volkswagen MQB platform A0 gebruikt door de nieuwe SEAT Ibiza en Volkswagen Polo.

Deze architectuur maakt een aanzienlijke binnenruimte toenemen zonder dat een significante wijze de buitenafmetingen. Ondanks dit, en zoals u heeft opgemerkt, wordt verwacht tot enkele centimeters lengte groeien. Een van de meest voor de hand liggende veranderingen zullen in de nieuwe generatie van de Audi A1 is de opmars van de driedeurs lichaam. Het zal alleen worden aangeboden met de 5-deurs hatchback lichaam Het pleitte voor de ondertekening van Ingolstadt als 'Sportback'.

Audi A1 2018 - spion foto terug

De nieuwe Audi A1 aankomen in showrooms ergens in 2018.

Zo zal de nieuwe Audi A1 toe te voegen aan de trend die is naar aanleiding van de markt. Bijvoorbeeld, de twee modellen hebben een paar alinea's geleden, de SEAT Ibiza en de Volkswagen Polo hebben ook verloren driedeurs variant met haar nieuwste generatiewisseling. Het B-segment, een van de weinige onlangs gerenoveerde modellen zijn nog steeds wedden op dit type carrosserie heeft de Ford Fiesta geweest. In ieder geval, de omzet wordt in verval.

Esthetisch, de A1 lijden meer een evolutie dan een revolutie. Goedkeuring van de nieuwe filosofie van het ontwerp Audi volgt als gegrilde "Singleframe." Afhankelijk van hoe het eruit zag, geven wij u het gevoel in een Audi A3 in het klein. En zo zal de technologie sectie en connectiviteit. Het kan optioneel worden uitgerust de doos volledig digitaal instrument genaamd Audi virtuele cockpit.

Wat betreft de mechanische gedeelte, zal het motorgamma bestaat uit een selectie van opties drie viercilinderdiesel zowel benzine als. Afhankelijk van de motor gekozen, gaat het vergezeld van een handgeschakelde zesversnellingsbak of een automatische S tronic zeven verhoudingen. Er wordt ook verwacht hybride versie als groenste optie van al het aanbod.

foto's: CarPix