Audi

Audi Q3 2017 nieuwe minimum te houden soldaat

  • Light 'facelift' voor de Audi Q3 2017, het bijwerken van het ontwerp en de versies zullen worden gepresenteerd op de Autosalon van Parijs 2016.
  • De afwerking 'sport' van de nieuwe Audi Q3 beschikt over een specifiek front, onderscheidende afwerking 'design'.
  • Daarnaast is de compacte SUV debuteert Special Edition Audi Q3 S line concurrentie.

Terwijl we wachten op de volgende generatie, die niet zal komen vóór 2018, de Audi Q3 nadert de 2016 Paris Motor Show om gemakkelijk te werken: de Audi Q3 2017 waarin kleine esthetische veranderingen door een afstandsbereik duidelijker hun verschillende afwerkingen.

Te beginnen met de Audi Q3 sport, uiterlijke verschillen zijn nu des te opmerkelijker met betrekking tot de andere afwerkingen door middel van een grill Singleframe grijs en een bumper voorzien van luchtinlaten groter.

Deze afwerking 'sport' aangevuld met verpakking lijn S, accentueren de combinatie door een net met ruitvormige patroon, een onderste voorste spoiler verdeeld in twee delen en een grill en koeling ingangen glanzend zwart contrasteert met de kleur van het lichaam.

Maar je kunt nog een stap verder met de nieuwe speciale editie Audi Q3 S concurrentie lijn. In dit geval is de hoogglans zwarte kleur strekt zich uit tot het wiel, buitenspiegels, frames van uw ramen, balken aan het plafond en lagere lijstwerk op de deuren, evenals de specifieke achterspoiler.

de uitrusten Q3 S line concurrentie compleet met sportonderstel S line, het systeem Audi drive select, lichtmetalen velgen Audi Sport 19 inch of S sportstoelen overeenkomstig logostiksel in zijn middengedeelte en stoffering en gemengde huid. Het slechte nieuws is dat deze speciale editie zal niet te koop in Spanje, beperkt tot bepaalde Europese landen.

Natuurlijk zijn deze lichtmetalen velgen Audi Sport -Ook zwarte glanzende afwerking, met 10 spaken zelf eventueel beschikbaar zijn voor het model. Tot slot, Audi Q3 ontwerp wielkasten ingebouwd in grijs, stootplaten in de voorste en achterste bumper en mat zilver voorbumper met luchtinlaten horizontaal aangebracht.

Geen nieuws of mechanische apparatuur, zal deze subtiele esthetische veranderingen het maken Audi Q3 2017 houden aan haar aantrekkelijkheid tijdens zijn laatste maanden van het leven: dit "facelift" zal zijn te koop in Spanje met het begin van de herfst, hoewel de eerste eenheden niet zal worden geleverd tot het einde van het jaar. Model prijzen zullen een stijging van 1% ten opzichte van het equivalent huidige versies te ervaren.