nyheter

Sjef Motorsport feirer sitt jubileum med DLC Endurance Series

Sjef Motorsport feirer sitt første jubileum med interessante nyheter. Playsport Games har annonsert den nye DLC Endurance Series og en spesiell oppdatering for denne jubileumsdagen. Nedlastbart innhold til PC-versjonen av spillet tilbyr en ny Formel 1-mesterskapet.

Motorsport leder

Sjef Motorsport feirer sitt første jubileum på PC med interessante nyheter. Et nytt DLC og en spesiell oppdatering.

Motorsport leder, en av de mest interessante sportssimulatorer ledelsen kan spille i dag i PC (eller mobile enheter) er for feiring. Spesielt tittelen skapt av Playsport Games feirer sitt første jubileum på PC. For å feire dette viktige faktum, har svært interessante utviklingen er innført som en ny DLC innhold.

Konkret Sjef Motorsport feirer sitt første jubileum kongen plattform med den nye DLC Endurance Series og en spesiell gratis oppdatering. I det første tilfellet, DLC Endurance Series Det inkluderer en ny mesterskapet i Formel 1. Vi skal klare et nivå strategier og enestående racing team på seks ryttere til å konkurrere i løp av 24 timer. AMålestokk en New York New York 'Utholdenhet', som vi overvåker nøye er også innarbeidet.

Løpene kan ha en faktisk varighet på 90 minutter, 3 timer eller 6 timer. Sanne stresstester som vil teste vår evne til å kontrollere alle aspekter av løpet. Fra strategi til tilstanden på dekk og mekaniske elementer av biler.

Offisiell trailer for DLC Endurance Series Motorsport Manager.

Med hensyn til Anniversary Special oppdatering, optimaliserer forvaring systemet og kapasitetsstyring team av mekanikere å få en mest mulig effektiv stopper. Vi kan benytte anledningen til å rekruttere, reparere eller erstatte utstyr. Selvfølgelig må vi huske på viktigheten av å opprettholde forsiktighet hos disse mekaniske stoppere for å unngå å gjøre feil. Ellers kan vi se hvordan våre biler tar fyr og se endret sitt resultat i løpet.

Begge de nye produktene er allerede tilgjengelig. husk at Motorsport Manager er tilgjengelig for PC via Steam-plattform. Det er nok å starte spillet for den spesielle jubileum oppdateringen er lastet ned automatisk. For sin del, har DLC Endurance Series, i dag, en pris på 7,99 €. I neste diagram kan du se priser og deres respektive spillet nedlastbare bonusinnhold:

TipoP.V.P.
Motorsport leder34,99 €
Motorsport Manager - Endurance Series7,99 €
Motorsport Manager - GT Series7,99 €
Motorsport Manager - Challenge Pack7,99 €
Motorsport Manager - Lag ditt eget laggratis
Motorsport Manager - Livery Packgratis

Prisene ovenfor tilsvare Steam-plattformen. Med jevne mellomrom er det ofte avtaler som betydelig reduserer disse prisene.

Analyse Motorsport Sjef: sports management simulator motoren når PC