videoer

Porsche viser at 718 er også praktisk Bosxter

Porsche ønsker at vi skal vise at den nye generasjonen av Boxster med turbomotorer er ikke bare rask og spennende biler, men også vise seg å være praktisk og anvendelig for dag til dag. Komfort og moro for to på dette luksus konvertible.

Den nye generasjonen av Porsche Boxster og Cayman kom ikke uten kontrovers etter reduksjon i antall sylindere motvirket av turbolading. Imidlertid har endringen tillatt Porsche sportsbiler har vunnet fordeler mens har sett sitt forbruk har sunket betraktelig.

Porsche ønsker nå oss til å huske hva det er brukbart den nye 718 Boxster. Hovedtrekkene i form praktisk og den nye teknologien på innsiden.

718 Boxster er også behagelig for daglig bruk

I en bak-motors to-seters roadster forventer vi lagringskapasitet er nesten symbolsk, men sannheten er at 718 Boxster har 275 liter å bære poser og andre pakker spredt over en trestamme foran -under de Capo-150 liter og 125 liter andre bak, bare etter at motoren har, både polstret og termisk isolert. svært prisverdig kapasitet for reise bagasjen for to personer.

Kjøreopplevelsen er gitt av ny firesylindret Turbo- 2.0L (300 hk) Eller 2,5-liter (350 hp). Vi kan ikke ta manglet sin særegne design tilpasset de nye tider med svinghjul hentet direkte utrolig 918 Spyder og dens evne til åpne og lukke taket 9 sekunder i hastigheter opp til 50 km / t.

Porsche ster stammen har 275 liter delt i de to aksler

Inne i hytta er det ingen mangel på små skuffer dører, låsbart hanskerom, gapet under armlenet og merke fra holde fartøy elegant integrert i dashbordet.

Andre store nye funksjonene er nytt infotainment system som også eier Porsche 911 med leserprogrammer og bemerkelsesverdig prestasjon tilkobling inkludert internettilgang og forbindelser til smarttelefoner og nettbrett.

Bilde 1 - Porsche Boxster 718Bilde 2 - Porsche Boxster 718Bilde 3 - Porsche Boxster 718Bilde 4 - Porsche Boxster 718

Porsche Boxster 718