Audi

Audi 2020: twee nieuwe SUV en drie elektrische auto’s zijn op hun weg

Audi heeft een aantal details over haar plannen onthuld voor het jaar 2020 een heleboel nieuwe opdoemen in het bereik van de Duitse fabrikant. 2019 zal worden gelanceerd twee nieuwe SUV, terwijl in 2020 drie elektrische auto's komen. Het merk verwacht ook de vernieuwing van belangrijke modellen van het gamma in 2018.

Audi Q8 2018 - spion foto

Audi zal twee nieuwe SUV en drie elektrische auto's te lanceren in 2020. Foto: S. Baldauf / SB-Medien.

De jaarlijkse persconferentie gehouden op Audi vandaag was de door de fabrikant met de vier ringen gekozen tijd om een ​​aantal van de details van hun plannen voor de komende jaren te onthullen. In aanvulling op waarin alle details van de omzet van Audi Group het afgelopen jaar 2016 (jaar waarin zij verhoogd om de 59.300 miljoen euro, een stijging van + 8,2%), was er ook tijd om te bespreken aankomende releases die zal werken in de Duitse mark.

Door het jaar 2020 "movidito" binnen Audi tijden in het vooruitzicht, en dat, in aanvulling op de komst van de nieuwe modellen, de Duitse fabrikant ook zal hetzelfde doen vernieuwen van een aantal van haar belangrijkste producten. ze komen nieuwe SUV's en elektrische auto's met degenen die blijven op de voorgrond en voldoen aan de groeiende vraag naar dit type voertuigen.

2018 wordt het jaar van interne vernieuwing zijn

Voor volgend jaar heeft Audi een doelstelling vernieuwen aantal belangrijke pijlers zijn gamma. Het merk met de vier ringen fortalezará haar high-end met de tweede generatie van de Audi A7 Sportback. Andere modellen die een verschijning zal maken in het komende jaar zal de nieuwe Audi A6 2018 of het afstemmen van de kleinste van de familie, de Audi A1 2018.

Audi A1 2018 - spion foto

De Audi A1 is een van de modellen van de Duitse mark worden vernieuwd. Fotografie: Automedia.

Evenmin kunnen we vergeten de meest luxueuze en exclusieve sedan die in het bereik van de Duitse firma. En de nieuwe Audi A8 2018. De update zal komen ook naar de sportiefste versie, de Audi S8.

Twee nieuwe SUV Audi Q familie te verhogen

Een van deze twee modellen om te worden onthuld tussen 2018 en 2019 zullen de Audi Q8. Deze SUV verwachten we van tevoren Motor.es veel details en zelfs het merk zelf heeft ons twee van tevoren daarvan getoond door respectievelijke prototypes, de Audi Q8 Audi Q8 Concept en Sport Concept. De laatste in de Geneva Motor Show 2017, die onlangs geopend.

En na de komst van Q8 is het tijd om de nieuwe te ontmoeten Audi Q4, een compacte SUV die zij heeft veel speculatie en nog steeds geen zeer specifieke informatie over geweest. Praat nog steeds over de mogelijkheid dat het wordt aangedreven door een "Electrified" plug-in hybride systeem of een ander type van de mechanica.

Audi A8 2018 - spion foto

De 2018 Audi A8 is een van de grote releases te komen. Fotografie: Phocarmedia.

belangrijk jaar voor elektrische Audi

2020 het Duitse bedrijf is van plan om drie elektrische auto's te lanceren en blijven de "Electrified" versies van andere voertuigen in zijn bereik te vergroten. Om dit te doen, heeft Audi meer dan 6.000 van haar medewerkers opgeleid om te werken met deze technologie en voor te bereiden op de toegenomen vraag die naar verwachting plaatsvinden in Europa binnen een korte tijd.

Een van de belangrijkste modellen 100% elektrische dat het zal zijn Audi e-tron quattro, een SUV die aanwezig is na de Q8 en voor Q4 zal zijn.

Bovendien, niet in het minst, Audi benadrukt dat blijven middelen te investeren in de ontwikkeling van nieuwe technologieën en systemen met betrekking tot de autonome rijden en verwees het concept als "aangesloten auto". Een eerste voorbeeld zullen we met de komst van de nieuwe Audi A8, die zal worden de eerste auto merk om de bestuurder een drijvende systeem bestuurd Level 3 in de file te bieden, met snelheden tot 60 km / h.

Geloodst Rijden met kunstmatige intelligentie voorschotten Audi op de CES 2017