doorwaadbare plaats

De Ford Mustang meest spectaculaire SEMA 2017

Van alle Ford Mustang dat op de 2017 editie van de SEMA Show werden gepresenteerd, dit zijn de beste en meest spectaculaire evenement in Las Vegas, in het jaar waarin in première nieuwe Ford Mustang 2018.

Ford prestaties stand op SEMA 2017.

2017 editie van de SEMA Show sluit zijn deuren na enkele dagen van spectaculaire evenementen, presentaties en tentoonstellingen. In die hebben we gezien Tal van kopieën van de pony-car Ford, een van de klassieke stukken van deze afspraak. Dit is het jaar van de lancering van de nieuwe Ford Mustang 2018 Ford prestaties, zodat, de sport-afdeling van het merk, is ongetwijfeld een van de sterren van de SEMA 2017 geweest.

Tot 7 verschillende versies van de Mustang Ford opdracht verschillende specialisten, degenen die zelf eenheden toegetreden tot het merk met nieuwe producten catalogus Ford prestaties of particuliere workshops.

Dit zijn de meest spectaculaire voorbeelden van de Mustang die we zien deze dagen in het Convention Center in Las Vegas, waaronder we enkele klassieke voorbeelden. Authentieke werken van automotive vakmanschap Ze rivaliserende de modernste en meest spectaculaire kits en preparaten in de huidige generatie pony.

Shelby 1000 Shelby American.

Shelby 1000 Track Car

Een van de verrassingen van het evenement was de presentatie van de nieuwe Shelby 1000 Shelby American Car Track. Het bedrijf is opgericht door Carroll Shelby onthulden een naam nergens gebruikt van een paar jaar geleden en uiteindelijk debuten zesde generatie Mustang.

Dit is de eerste werk gepresenteerd op de nieuwe Mustang Shelby 2018, Hoewel deze kit is ook beschikbaar voor andere versies van het model, zoals de 2015 Mustang Shelby GT500 of vijfde generatie. Modificaties diep, heeft Alluminator block V8 5.2 liter met een nieuwe 4,5-liter Whipple compressor die de opbrengst verhoogt tot 1.013 pk (1.000 pk) rack-level en vond het allemaal opnieuw. Aangezien de assen aan de suspensie en Brembo zijn geheel nieuw.

Deze versie, om redenen van emissies, is niet homologable, dus gelden gebruiken circuit. Alleen 50 eenheden zal jaarlijks worden geproduceerd tegen een prijs van $ 169.995, niet met inbegrip van de auto.

Ontwikkeld tussen Ford en RTR.

Ford Mustang RTR 2018

Een van de meest discrete presentaties Mustang is ook één van de meest aantrekkelijke en originele, de RTR. De nieuwe Mustang RTR 2018 is niet een concept car, want het heeft elementen die beschikbaar zijn in Ford Prestaties catalogus en de coach zelf zal zijn.

Deze workshop, geleid door de piloot Vaughn Gittin Jr., Het is een echte specialist model, dat nota werd achtergelaten in het model gepresenteerd op SEMA 2017. Dit heeft een zeer nauwe afbeelding om het standaard model, met nieuwe multirradio banden, lijmen en luchtinlaten op de motorkap. Evenals een discrete achterspoiler en bovenal de nieuwe supercharger kit voor Ford en Roush prestaties, zodat de Mustang GT verhoogt zijn vermogen 710 pk (700 pk).

Het zal worden verkocht in 3 varianten, Spec Spec 1-3, de laatste is degene die de nieuwe kit Roush Prestatie Ford heeft en zal alleen beschikbaar zijn voor de V8-versie van de Mustang.

Gefabriceerd onder licentie van Ford en Shelby.

Revology Mustang Shelby GT500 1967

Hoewel het een gerestaureerde model lijkt, is het feit dat het een volledig nieuw onderwerp. Revology onthulde op SEMA zijn nieuwe Shelby GT500, een model vervolg vervaardigd uit het niets door Revology, inclusief chassis, maar onder licentie van Ford en Shelby American eigen.

door $ 219,000 U kunt een nieuwe Shelby GT500 1967 vrij te geven, maar begiftigd met een frame en een nog veel meer moderne motor, plus krachtig, omdat Revology mounts een V8 Ford bereid door Roush levert 608 CV (600 pk) en 644 Nm koppel gemonteerd op een frame van de huidige technologie. Dus ophanging, remmen en stuurinrichting bezit van een geldig touch.

Revology beschikt ook over een replica van de Shelby GT350, die beschikbaar is $ 187.500 met een evolutie van de Coyote V8 5,0 liter en 450 pk.

Gewoon overtreffend.

2018 Mustang door Tucci Hot Rods

De Mustang presentatie van de workshop Tucci Hot Rods Het is gewoon overtreffend. Zijn transformatie dragster, omdat een andere naam is niet de moeite waard, de nieuwe Mustang 2018 Het was de meest opvallende van het nieuwe model Ford.

Zijn lichaam is voorzien van nieuwe bredere panelen en het interieur is gewoon racen, met type bacquets Cobra zitplaatsen en harnassen 6 punten, maar de meest opvallende is zijn achter. we vinden een enorme achterspoiler en een diffuser radicale. Het heeft zelfs parachute.

De Mustang GT V8-motor is gerenoveerd en nu Het aanjagen. Dit is een van de Mustang dat Ford zich in opdracht voor zijn stand op de 2017 SEMA.

The Boss 302 Ironman.

Speedkore Boss 302 1970 Ford Mustang

Winsconsin workshop gepresenteerd op SEMA 2017 in opdracht van zichzelf Robert Downey Jr., de acteur die Ironman instrueert op het grote scherm. Zoals gebruikelijk in de werken van de workshop, het model getrouw gerespecteerd de verhoudingen en originele ontwerp, maar het lichaam is volledig nieuw. Het is vervangen paneel samen met het door nieuwe gemaakt in koolstofvezel.

Ondanks zijn verschijning bijna standaard, het feit is dat deze Mustang 302 Boss 1970 is vrijwel nieuw, want het heeft nieuw front subframe aluminium blok Ford Aluminator V8 5,0-liter Prestaties met compressor Roush Prestatie en schema vernieuwde ophanging en remmen. Naast een vernieuwde interieur speciaal voor deze speciale one-off.

Het resultaat is zo spectaculair dat dit werk won één van de awards "The Best of the Show" de wedstrijd. U kunt al het nieuws van de SEMA Show 2017 volgen van onze speciale dekking van het evenement in Las Vegas.