Opel

Beste verktøyet 2015 til Motor.es: Opel Corsa

Som vanlig i Motor.es, hvert år redaksjonen velger sin årlige liste over vinnerne. I år, bestemmer blant mer enn 100 biler, har vi konkludert med at det beste verktøyet 2015 var den nye Opel Corsa.

Nok et år han kommer til en slutt. 2015 365 dager er snart oppbrukt, og det er på tide å se tilbake og finne ut hva som var de beste bilene i sine respektive segmenter. Som vanlig i Motor.es har vi laget vår egen stemme med nye modeller, produsert mellom januar 1 og 31 desember i år.

Det er 10 kategorier: Utility, kompakt, salong, luksus sedan, coupe, cabriolet, superdeportivo, SUV, van og alternativt drevet kjøretøy. Hver seksjon har tre finalister og en vinner som vi skal avsløre i løpet av disse dagene. Selvfølgelig blant dem vil det være maksimalt stemte for å bli kalt som den beste bilen i året for Motor.es.

Beste verktøyet 2015

Den minste delen av markedet har hatt et år spesielt flyttet. Det har vært nye og fornyet store modeller. Som representerer 20,4% markedsandel, innen verktøy er avgjørende for merkevarer, derav den utbredte forpliktelse til sin erobring.

  1. Opel Corsa
  2. Mazda2
  3. Fiat 500

Hans rivaler har ikke satt noe lett, men det er fortjent vinner

Av alle mulige kandidater, har redaksjonen anses vinneren for beste verktøyet 2015 er Opel Corsa. Vi er i femte generasjon av den lille tyske. En generasjon tar over alle tidligere å være et marked referanser. Gratulerer Opel.

Med KODO utformingen under armen Mazda2 har blitt presentert som et alternativ til europeiske merker. Den lille størrelsen er ideell for byen presenterer. I tillegg til sin praktiske og atferd. Liten, men solid, diskret, men elegant, rolig, men effektiv. En annen velfortjent pris.

Opel Corsa 1,0 SIDI Turbo, prøve: motor, forbruk og atferd

En myte kapitalisert ord. Det var i 2007 da Fiat 500 kom til liv, og mange kastet hendene til hodet. Men de siste årene har det gjort det klart at innsatsen var mer enn rett. I denne 2015 har sett en liten restyling. Mindre tilpasninger her og der som vil fortsette å gjøre det 500 en elsket og respektert modell.