doorwaadbare plaats

2018 Ford Focus Sportbreak: we laten de eerste spy foto’s

We jagen voor de eerste keer een test muilezel van de Ford Focus Sportbreak nieuwe generatie. De variant familie lichaam 2018 Ford Focus is aan de gang. Op technologisch vlak zal het zeer aanzienlijke vooruitgang, terwijl de esthetische gedeelte, worden we geconfronteerd met een evolutie van het huidige model. Het zal aankomen op dealers volgend jaar.

De huidige generatie Ford Focus kwam op de markt in de
2010. Vanaf dan tot op heden, is het maken van incidentele
punt en een kleine redesign in 2014. Echter, na verloop van tijd
voor iedereen en jaren en zal de huidige Focus wegen. lang
we wisten dat de ingenieurs van Ford waren werken aan de volgende generatie,
Maar het was niet tot vandaag bij we hebben
gejaagd de meest bekende en praktische versie
.

Ford Focus Sportbreak 2018 - spion foto

Eerste tests van de nieuwe Ford Focus Sportbreak volgende generatie.

Wij tonen u de eerste spy foto's van een muilezel testen van de Ford Focus Sportbreak 2018. Zoals we zien met het blote oog, de ontwikkeling van nieuwe programma Focus landgoed is in een zeer vroeg stadium, Daarom bevestigen wij niet aankomen in dealerships tot 2018. Hoewel andere is dat Ford ergens in de tweede helft van dit jaar kunnen presenteren.

Bijgenaamd Elvis, deze test muilezel lijkt op het eerste gezicht een auto "Frankenstein", met name in zijn verdediging. Die lijkt te zijn slecht toegevoegd aan het lichaam lijn uit te breiden en lijken op de afmetingen zal de toekomstige productie model. Het is duidelijk, en omdat het een muilezel, zeer weinig dingen kunnen de prototypes verplaatsen voordat lang gooi ze rollen op de weg.

In ieder geval kunnen we verwachten is dat de nieuwe Ford Focus Sportbreak 2018 groter en ruimer dan het huidige model. Bedenk dat de huidige generatie van de familie variant Focus meet 4,35 meter lange wielbasis bedraagt ​​2,64 meter. Daarom dankzij deze toename in grootte, zal een meer ruime cabine te bieden, vooral voor de passagiers op de achterbank. Van haar kant, zal de stam van de belasting te verhogen.

Ford Focus Sportbreak 2018 - spion foto

Test muilezel Sportbreak 2018 Ford Focus.

Een paar maanden geleden kregen we een voorproefje te nemen in de Ford Focus 2018 (een andere test muilezel), en hoewel we hebben een hut waarvan het ontwerp was niet ver gevorderd, ons geholpen om te anticiperen op veranderingen en de lijn zal Ford op het moment voltooiing van de werkzaamheden.

Volgens de huidige informatie waarover wij beschikken, de nieuwe generatie Focus en daarom kan de Focus Sportbreak, zal niet een radicale verandering ondergaan in termen van imago. Bovendien, wat we zullen een evolutie van het huidige ontwerp die een aantal van de laatste nieuwtjes van het merk die in hun nieuwste releases te zien.

En zo zal de technologie gedeelte als het aangenomen nieuwe veiligheidssystemen en rijhulpsystemen. Bedenk dat Ford is een van de fabrikanten die inzetten op meer autonome rijden. En hoewel we een autonome Focus niet ziet op de korte termijn, is het duidelijk dat de ervaring zal worden weerspiegeld in de productie modellen.

geruchten waren voltooid, de Ford Focus RS500 gepakt testen

foto's: CarPix