Volkswagen

Volkswagen CC 2017, complete renovatie naast de sedan coupé

  • De nieuwe generatie van de Volkswagen CC zal aankomen in 2017.
  • In deze spy foto's, de Volkswagen sedan coupe getoond in zijn testen op de Amerikaanse wegen.
  • Het model zal een nieuwe naam die een koerswijziging symboliseert debuut.

De Volkswagen CC is al een veteraan in de fabrikant catalogus Wolfsburg: voorgesteld in 2008 als een slanker en hogere aspiraties Passat sedan coupe is gerenoveerd in 2012 met een 'restyling', die het ontwerp, de uitrusting en bijgewerkt motoren. Een nieuwe generatie is op de weg, en ontwikkeling gaat.

de nieuwe Volkswagen CC zal aankomen in 2017 in de vorm van een nieuw model, het veranderen van de naam: in deze spy foto's laten we een unit testen op de Amerikaanse wegen. De nieuwe generatie zijn definitieve ontwerp door middel van een eerdere prototype tentoonstelling kon anticiperen, zou de presentatie plaatsvinden op de komende Autosalon van Parijs 2016, begin oktober.

de Volkswagen Passat CC was een model van relatieve succes in landen als de VS en China: de tweede generatie zal opnieuw een globaal model te zijn, en natuurlijk ook in Europa de handel worden gebracht. Deze eenheid camouflage verbergt alle details duidelijk, maar het productiemodel zal niet al in zijn ontwerp prototype Volkswagen C GTE Coupe, getoond op de 2015 Shanghai Motor Show dwalen.

Dit is de 2017 Volkswagen CC Het zal een zeer dicht bij de nieuwe Volkswagen Passat voorzijde nemen, met een elegante chromen grille horizontale bladen en koplampen vergelijkbare stijl. Haar omvang zal groeien tot 4,90 meter lang en de wielbasis toe met vijf centimeter, mateniendo een steile helling aan de achterkant van het dak inspiratie coupe.

Met vier deuren, niet interieurruimte worden verwaarloosd in de Volkswagen CC 2017 en Passagiers op de achterbank hebben meer ruimte in de lengterichting van je benen en een grotere hoofdruimte voor overhead tegemoet te komen. Zal verkrijgbaar met voorwielaandrijving en 4Motion vierwielaandrijving in combinatie met een uitgebreide lijst van diesel en benzine viercilindermotoren zijn.

Het zal nieuw zijn Volkswagen CC GTE, plug-in hybride die beeld van de Volkswagen Passat GTE aanbieding 218 hp dankzij de combinatie van een kleine TSI motor en een elektromotor. De nieuwe Volkswagen CC zal zijn boven de eerder genoemde Passat, met prijzen iets hoger dan dit: zal beginnen vanaf ongeveer 35.000 euro, zal het officieel worden gepresenteerd in 2017 en première nieuwe naam, het loslaten van de initialen 'CC'.

beelden: Automedia