Volkswagen

Nieuwe Volkswagen Passat CC in Los Angeles 2011

Vanuit de Stand van Engelen komt deze nieuwe galerij van de Noord-Amerikaanse versie van de nieuwe Passat CC 2012, het ontvangen van het nieuwe ontwerp van de familie Volks. We tonen de nieuwe live beelden.

Een paar weken Volkswagen eindelijk onthuld de Passat CC 2012, een van de laatste naar de nieuwe familie gelijkenis van Wolfsburg te ontvangen.

De esthetische evolutie is duidelijk en, als de huidige ziet er nog steeds aantrekkelijk en personeel kan zowel die eigenschappen hebben verloren, in plaats van de tweede, zo aantrekkelijk zonder twijfel blijft bestaan, weten we niet zeker of het is eerder het formaat dat presenteert dan iets anders.

Nieuwe Volkswagen Passat CC in Los Angeles 2011

In ieder geval hebben zij zich, zoals gebruikelijk in het midden van de cyclus vernieuwingen in de commerciële levensduur van de voertuigen, met name de voorkant, en in de tweede plaats op de rug. Dus de neus presenteert de nieuwe familie genoemde rooster, dat is gekoppeld met de nieuwe koplampen met grotere die een lineaire reeks zeer ernstig.

de achterzijde heeft minder variatie geleden, alhoewel ook hier het aantrekkelijker is geworden, omzeilt de bolvormige behuizing van de optische het uitgaande model naar een flat die deel uitmaken van de achterste verlichting door LED's, een combinatie van zeer kleurrijke boemerangs te nemen.

de andere details en je telde mijn partner Juan Gómez met het officiële persbericht. We laten u met foto's van de nieuwe Passat CC of CC te drogen (vergeet niet dat met deze vernieuwing model zich ontdoet van het verband met de Passat) Vanaf de VW stand in de hal van Los Angeles, in de Amerikaanse versie, natuurlijk.