formule 1

Volkswagen Phaeton vil si farvel i mars, men har sikret seg en etterfølger

Volkswagen Phaeton vil ende produksjon mars i påvente av sin erstatning kommer, vil det bli utsatt til minst 2018. Den store tyske sedan representasjon aldri hatt gode salgstall, men Volkswagen insisterer på å holde den i sitt utvalg.

Phaeton vil ende produksjonen i mars, men har sikret seg en etterfølger

annonserte VAG konsernet at Volkswagen Phaeton vil stoppe produksjonen ved utgangen av første kvartal 2016, i mars. Den lille planten Dresden, der det nå blir den store salongen representasjon, vil lide en omfattende oppussing som vil vare et år, hvor tids arbeidstakere vil bli flyttet til fabrikken i Zwickau, hvor Volkswagen Golf og Passat er montert.

Dyrt selv for sin kategori

Til tross for at flaggskipet i Volkswagen, han hadde aldri ønsket suksess. Produksjon som et produkt ikke har vært lønnsomt og er det i seg selv Phaeton er dyrt selv for sin kategori. En del av skylden ligger i Audi A8, hans fetter med de fire ringene, er mer økonomisk, moderne og, hvorfor ikke si, nyt høyere sosial status. vi vet bare noen data for sammenligning.

Volkswagen Phaeton er priset Spania fra € 113 080, utstyrt med 4,2 liter V8-motor på 335 hk med en automatisk endring seks relasjoner akselererer fra 0 til 100 km / t i 6,9 sekunder og forbruker 12.3 liter 100 km i gjennomsnitt.

Den neste generasjonen av Volkswagen Phaeton vil ha en elektrisk versjon

Mens Audi A8 er tilgjengelig fra € 86 850 V6 dieselmotor med 262 hk, men tilsvarende versjonen har en bensinmotor 3.0 TFSI V6 310 hk fra 91,600 euro med en automatisk endring åtte relasjoner fullfører sprint i 5,7 sekunder og godkjenner en gjennomsnittlig forbruk på bare 7,6 liter. Forbedret ytelse og mer enn 20.000 euro forskjell, så det er ingen vei.

Men produsenten insisterer på å holde den i området så Phaeton vil ha etterfølger. Selvfølgelig må du sette batteriene fordi det vil skje igjen den samme som den utgående generasjon. De har tid til dette, da på grunn av kutte planer VAG gruppe for å begrense tap Dieselgate tilfelle blir den nye Phaeton forsinket til minste inntil 2018. tekniske detaljer om sin utvikling, med mindre det også har blitt bekreftet elektrisk versjon.