Volkswagen

Volkswagen Bulli zal worden gebouwd. Tot slot zien we de nieuwe Hippie

Productie lijkt eindelijk de herinterpretatie van de legendarische jaren zestig van de tweede poging na het mislukken van de 2001 Microbus Concept.

Volkswagen zal produceren lijkt het erop dat eindelijk de nieuwe herinterpretatie van de camper legendarisch in MPV-formaat.

Als we van tevoren een paar dagen geleden Volkswagen presenteerde een concept gebaseerd op het concept dat naar voren kwam in 2001 in Detroit, de microbus en werd uiteindelijk geannuleerd. dit keer rendement, en de meeste kans om te blijven, en werd de VW auto met meer persoonlijkheid u tot nu toe hebben gehad. Niet te verwarren, heeft Volkswagen zorgvuldig geweest bij het denken over deze nieuwe compacte minivan hun doelstellingen niet overlappen met andere modellen van het merk, omdat het onder de Golf Plus versie in omvang zou zijn.

Het zal worden gebaseerd op het MQB platform merk dat ook de toekomstige Audi A3 monteren, etc.

Een van de meest opvallende kenmerken, naast zijn markante verschijning, zijn de beschikbaarheid van een elektromotor die zich zal ontwikkelen 115 pk rijdt het model weergegeven in Genève en zoals door Volkswagen de lithium-ion batterijen kunnen leveren een bereik van 300 km en de mogelijkheid om de functies van audioapparatuur, enz handvat via een Hoezen die fungeert als de middenconsole, naast de configuratie 3 + 3 plaatsen.

Het lijkt bijna worden vrijgegeven op hetzelfde tijdstip als de volgende generatie van de Kever.