Volkswagen

Nieuwe Volkswagen Touran. De laatste minivan.

Volkswagen vernieuwt binnen en buiten de zevenzitter.

In de zomer keert interesse voor auto's die kiezen voor familie plezier. De nieuwe Touran wordt vrijgegeven aan het segment MPV zevenzitter domineren, en het is niet beperkt tot het uiterlijk te vernieuwen; Het belangrijkste voordeel is natuurlijk, brandstof.

Nieuwe Volkswagen Touran. De laatste minivan.

De Touran biedt een keuze uit zes nieuwe benzine- en common-rail dieselmotoren in een vermogensbereik 90-170 pk, met het brandstofverbruik en de emissies blijven dalen met elke generatie. Dus de Touran 1.6 TDI BlueMotion Technology 105 pk bereikt een gemiddeld verbruik van 4,6 liter / 100 km en emissie van 121 g / km CO2 cijfers moeilijk andere zevenzitscapaciteit passen. Onder de benzinemotoren dat valt op de relatie tussen de consumptie en voeding, de 1,2 TSI. Een turbo directe spuit 105 pk motor die een koppel van 175 Nm bereikt, met een gemiddeld verbruik van slechts 6,4 liter / 100 km en emissie van 149 g / km CO2.

Het uitwendige ontwerp is opgenomen in nieuwe DNA Volkswagen herkenbaar. Hoewel het een restyling van het vorige model, de voorkant opgeluisterd met koplampen en een centrale grill dat die het rijden van de Golf lijken. De rug heeft een veel grotere redesign lijden, aandacht lichteenheden horizontaal en dwars op de achterklep partijen. Hiertoe behoren de expansie van de glazen oppervlak voorzien van een hydraulisch systeem dat de sluitkracht vermindert.

Nieuwe Volkswagen Touran. De laatste minivan.

Bovendien is de kenmerken en afmetingen van de Touran niet significant verschillen. Zijn lichaam, gewaardeerd met vijf sterren EuroNCAP, behoudt zijn lengte van 4,39 m, een breedte van 1,79 m en een hoogte van 1,67 m. De wielkast blijft ook hetzelfde, 2,69 m.

De Touran Volkswagen formule heeft gediend om de Duitse markt te domineren voor MPV's. Hoewel zijn positie op Europees niveau is niet zo dicht bij de leiding, de Wolfsburg fabriek verwacht haar aanwezigheid in de publieke sector net zo belangrijk als de jonge en dynamische gezinnen die genieten van frequente reizen groep te consolideren.