autotests

BMW 418d Gran Coupe Series 4 (II): Prijzen, testen en conclusie

Tweede deel van onze test van de nieuwe BMW 418d Gran Coupe Series 4. Het is tijd om te praten over onze rijden indrukken prijzen en conclusies. De waarheid is dat alleen verrast door de goede prestaties van de motor in de nieuwe BMW 418d Gran Coupe, deze motor 143 pk is meer dan genoeg voor dit model.

Na het analyseren van uw ontwerp, komt nu de tijd om het te testen BMW 418d Gran Coupe Series 4.

Om te beginnen is het de toegang model binnen de turbodiesel range. Voorzien van een viercilindermotor en 143 hp Het lijkt misschien een beetje klein voor deze auto mechanica.

Echter, eindigt deze bias onmiddellijk zodra we op weg. Het klinkt en loopt alsof het niet een turbodiesel. Sterker nog, ik was verrast klauw waarmee duwt hoog boven de cuentavueltas. Misschien is het in terugvorderingen, waar we een beetje meer macht zou hebben. Maar noch het versnellen of om een ​​constante snelheden we zullen zien als een kleine motor te handhaven. de automaat 8 speed Het heeft een uitstekende prestatie.

Waar als je bedenkt dat het een dieselmotor is bij het passeren van het station. kousen verbruik werkelijke bewoog in ongeveer 6 liter tijdens onze road proef, aangezien de hoog was op een afstand van ongeveer 150 km.

Dat met de Sport rijmodus. Als we sluit de nieuwe Eco Pro-modus en efficiënt rijden de praktijk zijn deze cijfers aanzienlijk dalen. het pakket EfficientDynamics Zij hebben nieuwe systemen toegetreden, zoals navigatie-routes op zoek naar tours of maak minder verbruik modus "afvaart" onder anderen.

Als we moeten praten over het gedrag BMW 4-serie Gran Coupe het ding wordt ingewikkeld, vooral wanneer nit. De besturing is soepel, precies en direct, onberispelijk in dit verband.

De inzet op het chassis en de ophanging is gewoon perfect en echt laat zien dat het beschikt over de sportieve touch die de salon heeft. Niet te vergeten dat we op een coupe en dat gevoel is constant ondanks het feit dat een lichaam met vijf deuren. ultraprecieze. uitstekend evenwicht, perfecte ondersteuning en gids Ik herhaal, dit is de versie met de kleinste turbodiesel motor.

De prijs van de nieuwe BMW 418d Gran Coupe Series 4

De prijs van BMW 418d Gran Coupe Series 4 begint in 39.900 euro. Er zijn vier stuwing pakketten beschikbaar tussen elegantie en sportieve door een vorige 2.250 euro. Terwijl bij de lancering zijn er twee fundamentele 990 euro, onze unit had de sportiever van de twee.

Onderscheidend luxe naast de stuurhut

Om onze test te beëindigen BMW 4-serie Gran Coupe 418d zeggen dat is een auto die overtuigt en dat veel potentiële klanten van de saloon (series 3) de verandering zal worden verhoogd met deze sportieve optie, exclusieve en uitgerust.

Dus we bevestigd Borja Hormigos, persvoorlichter van BMW Ibérica: "Wat brengt het nieuwe BMW 4-serie Gran Coupe is een nieuw concept van sportiviteit, leefbaarheid en apparatuur die veel voor het merk zal brengen. Hebben vier deuren, vijf zitplaatsen en dezelfde stam die de sedan in een coupe lichaam is een toegevoegde waarde die we verwachten dat een groot succes".

Borja Hormigos, persvoorlichter van BMW Ibérica, naast BMW M4

foto's: José Armando Gómez

expert Reviews

We vonden meer

  • ontwerp
  • gedrag
  • Leefbaarheid en romp

We vonden minst

  • herstel

Opmerking: 7.9