autotests

2015 Mazda6, geanalyseerd stapsgewijs

De gemiddelde grootte saloon Mazda wordt vernieuwd. Esthetisch geeft weinig veranderingen ten opzichte van het huidige model, maar verhoogt de veiligheid en technologische inhoud. De prijzen voor de 2015 Mazda6 starten vanaf 27.925 euro, maar als we promoties en PlanPIVE toe te voegen, worden de kosten gereduceerd tot 21.812 euro.

6 heeft altijd Mazda's bod voor het segment van de middelgrote sedans geweest. 2012 zag de lancering van een nieuwe generatie, het was eerder een nieuw model. Nu, meer dan twee en een half jaar later, de Japanse firma cadeautjes 2015 Mazda6. Continuista maar een meer verfijnde design en verbeterde in alle aspecten, van binnenuit, technologie, door middel van de kwaliteit, mechanische en veiligheid. Dit alles zonder verlies van de waarden die altijd in verband zijn gebracht met dit model, waarbij de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding te nemen.

exterieur design

De filosofie KODO begeleidt Mazda voor meerdere jaren. Deze unieke stijl kunt u echt aantrekkelijke ontwerpen wereldwijd te maken. Ongeacht wat continent we zijn, de 2015 Mazda6 net als iedereen. De avant-garde lijn en aandacht voor detail zijn subtiel verbeterd in deze nieuwe generatie. De grille heeft een meer gespierde ontwerp geëvolueerd. nieuwe sets banden, te integreren tot 19 inch. Koplampen, voor en achter, een scherper design, en Full LED-technologie (standaard vanaf de Style + afwerking) hebben.

Nieuwe Mazda in juni 2015

De wielkasten zijn ook gewerkt aan een meer prominente uitstraling te geven. Inmiddels is de cabine ruimte handhaaft de coupé lijn, gekanteld terug, die erin slaagt om een ​​solide en sportieve even te genereren. naar boven het hele lichaam zal beschikbaar in negen verschillende kleuren, twee meer dan nu, omdat de kleuren zilver en Titanium Flash Sonic toe te voegen, tot nu toe alleen beschikbaar in de Mazda3.

Family lichaam is zeer goed opgelost

interieur

De retailer styling van het exterieur is in de cabine bleef. Het gevoel van kwaliteit, al aanwezig in de vorige Mazda6, wordt versterkt door de integratie van nieuwe materialen. Deze bieden niet alleen de Premium extra, maar ook kunt u een harmonieuze en verfijnde sfeer te creëren. Aziatische verfijning wordt opnieuw verzonden naar de Mazda sedan.

Dus in de Mazda 6 2015. Nu met Head Up Display.

Heads-up Cockpit concept is behouden, maar herzien om beter te kunnen niveaus van design en comfort te bieden. De belangrijkste veranderingen die voortvloeien uit dit werk wonen in, complatamente nieuwe met grotere afmetingen centrale tunnel. Voor het eerst opnemen van een elektrische parkeerrem is toegestaan. Door het verwijderen van de hendel, is het mogelijk om meer opslagruimte te creëren.

In de dakconsole nauwelijks merkbare veranderingen, de meest opvallende is de verplaatsing van de zeven-inch touch screen, die nu is geplaatst op hoger gelegen met het oog op een betere zichtbaarheid en de behandeling door de bestuurder mogelijk te maken. De luchtuitlaten van de airconditioner ook veranderen, zoals het materiaal dat ze, aluminium gemaakt. Dit is uitbreidbaar met andere elementen, zoals deurklinken en de knop van de versnellingspook. Het doel van deze veranderingen was om veel harde kunststoffen te elimineren.

Entertainment systeem Nieuwe Mazda 6

Zoals ik al zei, worden de materialen verbeterd. Deze worden vermeld in het interieur, maar vooral in sits. Serie, de Mazda6 wordt geleverd met zwarte doek, maar binnen de optionele items zijn nieuw leerlooierij. De huid is vervangen door leer, plus een nieuwe zwart-wit combinatie wordt toegevoegd. Dit is alleen mogelijk met de Premium Package Luxury finish.

Comfort en uitrusting

De C / D zeer concurrerende Europese segment, Het is essentieel dat een model van deze markt sector vertoont een uitstekende mate van ruimte en comfort. Beide punten zijn de sleutel bij het maken van de aankoop van een saloon. Mazda weet dit en hoewel 6 en had een grote waardering in dit verband heeft de 2015-versie verder verbeterd.

De nieuwe Mazda 6 interface is erg handig en praktisch.

Alle stoelen hebben een groot comfort. Het voorste ontvangen de beste gegevens, maar achter vallen op hun comfort en breedte. Vier passagiers zullen losjes reizen zonder problemen, slechts een vijfde meer te lijden in het centrale plein. Ruimte voor alle van hen is zeer correct, net als hun pakketten.

De stam helemaal niet veranderen, biedt nog steeds 480 liter van de capaciteit. De meeste zijn nog steeds de afmetingen van de wagon versie, die slechts 522 liter toont, uitbreidbaar tot 1664 met de tweede rij neergeklapt 60:40.

De Mazda 6 Wagon biedt 522 liter in de kofferbak, dat tot 1664 kan worden uitgebreid.

Voor apparatuur dat al deze binnenruimte integreert is het het beste om te spreken van afwerkingen. Als uitgangspunt hebben we twee verschillende niveaus, stijl en luxe, hoewel elk heeft extra pakketten die van de technologische inhoud en kwaliteit kunnen verlengen. Zo hebben we Mazda6 2015 afwerkingen zijn als volgt:

afwerking Style
bizoneSysteem Brake Assist Stad
i-ELOOP regeneratief remmenGetuige Tire Pressure
Hill Start Assistantcruise control
Sensor verlichting en regenA2DP (Bluetooth)
17 inch wielengetinte achterruiten
Elektrische parkeerremKomende / verlaten lichten homne
MZD Connecttouch screen 7 inch kleuren
Style + pakket (optioneel Navigator)
Volledige LED-koplampen met overdag functiegrille met driedimensionaal effect
Parkeersensoren Del. En na.digital audio broadcasting (DAB)
blind SpotAchter Traffic Alert
luxe afwerking
Head Up DisplayVolledige Smart en adaptieve LED
interieur PremiumBOSE stereo speakers + 11
keyless entryBrowser + achteruitrijcamera
inbraakalarmVerwarmde voorstoelen
19 inch wielen blackSchakelpaddles aan het stuur + zonnedak (automatische versies)
vermoeidheidsdetectorOpkomstsysteem achterste remmen
Warning en Lane Change preventie
Premium pakket
lederen bekledingDriver's stoelverstelling 4 Functie
bestuurdersstoel met geheugenfunctiePassagiersstoel met elektrische verstellingen
reispakket
Adaptive cruise control en een noodstopAutomatische transmissie met Sport schakelaar

De SkyActive technologie begeleidt de nieuwe Mazda 6

mechanica

Opnieuw Mazda stelt een programma van hoog rendement SKYACTIV motoren. Deze bestaat uit twee benzinemotoren en diesel blok in staat om twee varianten van de macht zullen kunnen aanbieden. Alle kamers worden gecombineerd met manuele of automatische transmissies. Bovendien is het merendeel van de combinaties zijn beschikbaar met de i-ELOOP, de nieuwe regeneratieve remsysteem van Mazda. Het geavanceerde snijsysteem i-stop stationair draaien is standaard op alle modellen. De dieselmotor modellen Wagon nu ook optreden met vierwielaandrijving (AWD) Mazda nieuwe generatie.

Zo hebben we de 2015 Mazda6 mechanische configuraties zijn als volgt:

SKYACTIV-G 2.0 (145 pk)SKYACTIV-G 2,5 (192 pk)2.2 SKYACTIV-D (150 pk)SKYACTIV-D 2.2 (175 pk)
motor TypeInline 4-cilinder DOHCInline 4-cilinder DOHCInline 4-cilinder DOHCInline 4-cilinder DOHC
verplaatsing1998 cc1488 cc2191 cc2191 cc
compressieverhouding14: 113: 114: 114: 1
Vermogen (CV)145192150175
Maximumkoppel (Nm)210256380420
transmissie6 MT6 AT6 MT6 MT

tractieleiden leiden leiden leiden
Max. (Km / h)208 223 210223
Acceleratie (0-100 km / h)9.5 sec7.8 sec9.1 sec 7.9 sec
stedelijke consumptie7.1 l / 100 km8,5 l / 100 km4,7 l / 100 km 5.5 l / 100 km
buiten de stad consumptie4,6 l / 100 km 5,0 l / 100 km3,4 l / 100 km3,9 l / 100 km
gecombineerd consument5.5 l / 100 km 4.8 l / 100 km3,9 l / 100 km 4,5 l / 100 km
emissies129 g / km 148 g / km104 g / Km 119 g / Km
categorieEuro6 Euro6 Euro6 Euro6

De Mazda 6 wordt steeds beter na elke recensie

prijzen

Hoewel de Spaanse markt reeds officiële prijzen voor de 2015 Mazda6 had, zal de introductie-aanbieding van een aantal kortingen (Pive plan, promotionele korting, financiering) die hoger zijn dan 6.000 euro kan worden opgenomen. Aan de onderzijde van de schaal bevindt zich de 2.0 SKYACTIV-G 145 Style bekleding, waarin pRecio output is 21.812 euro, met inbegrip van deze inleidende aanbiedingen.

Binnen het gebied van de prijzen, zal het boveneinde komen voorgesteld door 2,2 SKYACTIV dieselmotor met 175 pk, automaat en vierwielaandrijving. Luxe komen overeen met de afwerking, met de Premium en reispakketten. De maximale prijs zal 41.745 euro, maar als we dezelfde kortingen bovenstaande van toepassing is, wordt de begroting teruggebracht tot 35.613 euro. The Wagon units vormen geen extra geld.