nyheter

Hva motor ville plassere i stua? 10 bord laget med motorer

Hvis du er en elsker av motorer med et antall sylindere viser vi disse ti bord laget med store blokker for at du ville ha hjemme. Ta din lidenskap til stuen, rommet ditt eller noe annet sted i ditt hjem er mulig å lage deg et bord med en motorblokk.

stor elskere bensin vanligvis tar fansen hjem med en plakat stilt kjøretøy, videospill (som blir mer realistisk), filmer, osv ... men hvis du er en av de mest lidenskapelig og vågal sikker på at du noen gang tenkt på å gi den et skritt videre, slik som å lage deg en av disse tabeller laget av motorblokker.

Du kan gi et nytt liv til den motoren som mange sensasjoner Han har presentert eller selv gjøre en svært betydelig blokk for deg i en søppelplass. Selv med mindre du er en altmuligmann som MacGiver du må kanskje ty til en artist til å gjøre slikt arbeid.

Vi viser deg disse 10 bord laget med motorer:

1. Honda Indy V8, for elskere av japanske blokker

2. Mansory V8 ledsaget av en svært spesiell sofa

3. Et kunstverk laget med seks linje med sin kamaksel og stempelet

4. En nattbordet å våkne opp med energi

5. V10 Lamborghini for vår stue

6. På møtet skal motivere deltakerne

7. Når kun den blanke blokken er ikke nok

8. Akkurat nå tenkt å ha en Ducati i salongen ble komplisert

9. V12 ledsaget av en turbo-lampe

10. En elegant trebord med en V12 Jaguar

Disse eksemplene på at du allerede prowling ideen som ville ditt ideelle bord og velge hvilken motorblokk. Hvis du tror at det å bruke en motor fortsatt langt fra manuelle ferdigheter kan starte med noe enklere som turbo-lampe følger med V12. med kreativitet De kan gjøres små og attraktive fungerer.