Maserati

De Maserati Levante GTS gejaagd in Italië tijdens een testsessie

Terug naar de nieuwe Maserati Levante GTS te vangen tijdens een testsessie. Deze keer, de gefotografeerde eenheid werd het uitvoeren van een test in Italië. Deze versie van zuiver sportieve en radicale karakter op de markt kwam in 2018 aan de wil van de voertuigen Porsche Cayenne Turbo geconfronteerd. Het wordt aangedreven door een motor die een geschatte vermogen van 560 pk oplevert.

Maserati Levante GTS 2018 - spion foto

Maserati Levante spion foto GTS het uitvoeren van een proefrit sessie.

meer dan een maand geleden publiceerden we de eerste spy foto's Maserati Levante GTS. Trident bedrijf werkt aan een versie van extreme karakter en zuiver sportieve aanpak die de Italiaanse SUV om te gaan met modellen zoals de BMW X5 M en de Porsche Cayenne Turbo maakt. De ontwikkeling ervan is aan de gang voor enige tijd nu, hebben we een aantal nieuwe foto's.

Deze keer, onze spion fotografen hebben een testeenheid Levante GTS tijdens het uitvoeren van een reeks tests in Italië. In vergelijking met de in het vorige artikel beelden zien we een merkbare verandering in zowel de voor- als camouflage op de achterzijde. Er zijn ook verspreid rond de kleine outdoor vinyl strips dat elke verwijzing naar verbergen Maserati SUV.

Hoewel het model goed is bedekt, kunnen we zeggen dat zal slijten een meer agressieve imago dankzij grotere luchtinlaten, een grill honingraat glanzende zwarte kleur en een nieuwe buitenspiegels Naast de specifieke bumpers achteraan zie dakspoiler en een uitlaatsysteem met vier uitgangen. Andere details die niet kunnen worden over het hoofd gezien worden LED-koplampen technologie of banden die uitzicht remklauwen laat zes zuigers.

Maserati Levante GTS 2018 - spion foto terug

De GTS-versie van Maserati Levante op de markt komen in 2018.

Met betrekking tot het mechanische gedeelte, onder de motorkap van Levante GTS dezelfde motor die de nieuwe Alfa Romeo Quadrifoglio Stelvio (model dat onlangs is begonnen marketing in Spanje) stuwt zal worden gevonden. Het is een Twin Turbo V6 2.9-liter die een geschatte vermogen van 560 pk leveren. Het zal worden aangepast voor de gelegenheid door de ingenieurs van de Italiaanse firma.

De aangegeven biturbo wordt gekoppeld aan een automatische transmissie ZF acht-snelheid en een systeem van AWD Q4. Met deze motor, de 2018 GTS Maserati Levante kunnen versnellen van 0 tot 100 km / h in minder dan 5 seconden en bereikt een topsnelheid ongeveer 280 km / h.

Wanneer zal de markt? De lancering van de GTS-versie van de Maserati Levante zal volgend jaar 2018 ontstaan ​​Het was onduidelijk wanneer het zal worden gepresenteerd, maar we moeten de voet volgen op de hielen van het merk, want dit jaar is net om de hoek.

Maserati Levante GTS: het merk is al bezig met een meer radicale versie

foto's: S. Baldauf / SB-Medien