Mercedes

Mercedes GLE 2018, fortsetter den nye generasjonen W167 sin utvikling

Vi vil ha en ny Mercedes-Benz GLE sent 2017 eller tidlig 2018 med utvikling kode W167, er dette store SUV fullstendig fornyet. I disse spion bilder viser vi hvordan du beveger tester på veien.

Helt dekket de vanlige kamuflasje prototyper ved hjelp av testing Mercedes-Benz, den nye generasjonen av klasse GLE fortsetter sin utvikling på veien. Disse spion bilder representerer en mulighet til å se hvordan Mercedes GLE 2018 Det vil være en totalrenovering.

Du lurer kanskje på hvordan det er mulig at det er en nye Mercedes GLE, hvis den nåværende modellen allerede har nylig blitt renovert og bare tar et år på forretningene. Veldig enkelt, faktisk Mercedes GLE 2016 har vært litt ansiktsløftning tidligere Mercedes-Benz ML, selv om navneendringen kan ha villede deg til å tro noe annet.

Helt motsatt av hva som skjedde med Mercedes GLC, som har erstattet den tidligere GLK være en helt ny utviklingsmodell. Og dens design vil bli skalert til en større størrelse: GLC unektelig påvirke linjene i fremtiden Mercedes GLE 2018, det vil være svært lik i detaljer som frontgrillen, optiske eller trinn svært markert hjul, noe som resulterer i en mer moderne og attraktiv.

Utviklet under intern kode W167, Klasse neste GLE vil slå seg ned på den nye MHA plattformen og vil ha en lavere vekt og høyere interiør romslig. Nettopp inne vil være mye mer raffinert, tro mot sitt navn: GLE vil endelig bror virkelig en SUV klasse E, med all sin teknologi, utstyr og overflater høy.

Motoren rekkevidde vil bli oppgradert med blokker diesel og bensin med lavere forbruk og CO²-utslipp. 4MATIC firehjulsdrift vil være tilstede i alle versjoner, og 9G-tronic automatikk ni relasjoner har mye fremtredende. I tillegg til en hybrid plugg som vi tar for gitt, er det sannsynlig en høy ytelse AMG GLE kommer senere til initial frigivelse modell beregnet for 2018.

bilder: CarPix