nieuws

Iets meer dan 50.000 euro voor de 707 pk Dodge Charger SRT Hellcat

Er zijn momenten waarop ik corrodeert afgunst en een van hen is om te ontdekken dat in Amerika een Dodge Charger SRT Hellcat kost iets meer dan 50.000 euro. Hier in Spanje, voor die prijs kon je gewoon genieten van een premium sedan matig uitgerust, terwijl de Dodge Charger SRT VS Hellcat komt met 707 pk.

Dat de wereld slecht is verdeeld. Terwijl in de Verenigde Staten kunt u genieten Charger SRT Hellcat Dodge voor slechts 50.000 euro, Hier, in het oude continent, kunt u een matig uitgeruste premium sedan, die nooit de pracht van de 707 pk Charger bereikt hebben. Ik heb gezegd dat afgunst is slecht.

Op het moment en presenteren we de Charger SRT Hellcat, 's werelds meest krachtige sedan. Er is niets dat kan worden vergeleken met dit beest V8 6.2L supercharged. Niets anders dan zijn broer bijna tweeling, de Challenger Hellcat, die dezelfde motorsteunen. Beiden hebben verdiend in de wens van veel Amerikanen te worden, en niet alleen Amerikanen.

Als u al krakende tanden op het gezicht, maken het nu nog te weten dat de verkoopprijs in de VS is $ 63.995, of wat het is het zelfde ding te veranderen, 50,053.69 euro. Als we de prijzen met hun naaste rivalen in Europa, de Audi RS6, Mercedes E63 AMG en BMW M5 te vergelijken, de Charger is ten minste 70.000 euro goedkoper. Ongelooflijk.

Nou, je zou kunnen denken dat de macht is niet alles, en dat de prijs van Hellcat misleidend kan zijn omdat het niet de kwaliteit of kwaliteiten gelijk. Want ik goed u vertellen dat net zoals er is niets te doen, maar kwaliteiten, de Charger SRT Hellcat heeft niets te afbreuk, omdat de technologie is zo aan hun Duitse concurrenten.

Het is een schande dat hier kunnen we niet genieten van een van deze juweeltjes. Het zou leuk om te horen, want ik zie het zou worden bemoeilijkt omdat Dodge vorderingen die in staat topsnelheid van 328 km / h. Als we praten over zijn tweelingbroer, de Challenger, de andere dag vertelden wij u de eerste vervaardigd eenheid SRT Hellcat was verkocht op een veiling voor 825.000 euro, een tikkeltje duurder dan normaal.