nieuws

Banden “Made in Spain”

Heb je ooit wel eens band merken dat hun verbindingen in Spanje produceren afgevraagd? In dit artikel zullen we een aantal van de bedrijven die beslissen om te wedden op de Spaanse fabrieken om de banden die op de markt te vervaardigen herzien.

Banden gemaakt in Spanje

We bekijken een aantal van de merken van banden hebben fabrieken in Spanje.

Spanje is niet alleen het hoofd van de lijst van de grote autofabrikanten. En, zoals ons land staat aan de top van de landen met het hoogste aantal auto's geproduceerd, dus het maakt band. Tijdens ons grondgebied, vinden we verschillende fabrieken, waar de naam van merken vervaardigd verschillende banden we vinden in de markt.

nu, Welke merken inzet op Spanje als een plek voor hun productie? Michelin en Bridgestone zijn enkele van hen. Daarom leek het interessant om een ​​aantal van deze merken van banden wij als "Made in Spain" kan definiëren verzamelen. Ik weet zeker dat je niet wist dat sommige van de eerste internationaal gerenommeerde merken had een fabriek in Spanje.

Het feit dat de belangrijkste mondiale bandenmerken inzet op Spanje als een plek om het opzetten van hun fabrieken Het is omdat in ons land kan worden gemaakt van goedkope banden, kwaliteit en kosten voor merken.

Michelin banden

Michelin banden worden geproduceerd in Spanje.

Michelin

vandaag Michelin is een van de bandenfabrikanten wereldklasse fabrieken hebben meer in Spanje. Bovendien heeft het een totaal van vier fabrieken waar we een centrum van expertise en een commercieel centrum en een training divisie en Michelin advies moet toevoegen. De Spaanse Michelin fabrieken zijn te vinden in Aranda del Duero, Lasarte, Valladolid en Vitoria. Meer dan 8.000 mensen werken rechtstreeks voor Michelin in Spanje en in ons land, het grootste deel van het bereik van banden het bedrijf produceert. Meer dan 85% van het personeel het werk in industriële activiteiten.

Bridgestone

terwijl vóór Bridgestone Hij had een groter aantal band planten verspreid over verschillende delen van Spanje. Momenteel is het merk van de band heeft gehad om zichzelf opnieuw uit te vinden aan de ernstige economische situatie die we zien rond het jaar 2007, vinden we dat heeft een fabriek in Burgos en een andere in Puente San Miguel (Cantabria). En spreken van banden voor bedrijfsvoertuigen, moeten we ook rekening mee dat Bridgestone heeft een fabriek in Basauri (Vizcaya), de plaats waar de geproduceerde banden voor vrachtwagens en bussen.

Bridgestone-banden

Bridgestone produceert ook een aantal van de banden in Spanje.

Bovendien wanneer op zoek naar een aantal van deze banden, zodat online, we kunnen kiezen
door sommige distributeurs soort
Muchoneumatico.com omdat ze een van de
paar online bandopslag 100% Spaans. Zij hebben meer dan 15 jaar
ervaring in de sector en zowel de hoofdstad en haar hoofdkantoor liggen in Spanje. een
gemaakt om rekening te houden wanneer zij een beroep op een andere distributeur
banden Franse of Duitse afkomst, bijvoorbeeld.