nieuws

Geely wordt gedaan met Terrafugia: vliegende auto’s komt uit China

Geely valt volledig in de sector van de vliegende auto's met de overname van Terrafugia, een van de bedrijven die gespecialiseerd zijn in het ontwerp en de ontwikkeling van de meest gerenommeerde vliegende auto markt. Het is een reactie op de recente stappen van Airbus en Uber.

Geely neemt Terrafugia

Geely verworven bedrijf Terrafugia vliegende auto's.

Het lijkt erop dat na de autonome auto's, vliegende auto's zijn de volgende stap voor de auto-industrie. Een visie die we hebben nog steeds een beetje ver (hoewel het al een aantal interessante voorstellen is geweest). Tal van bedrijven carving luchtvliegtuig of Uber Ze hebben al hun intenties tot een succes te ambitieuze projecten maken een betaalbare vliegende auto in de markt te zetten aangekondigd en biedt een goede gebruikerservaring.

Geely niet achterblijven op dit gebied met een groot potentieel voor groei, en heeft daarom maakte een strategische zet. Geely heeft verworven Terrafugia, een van de meest geavanceerde met betrekking tot het ontwerp en de ontwikkeling van de vliegende auto's bedrijven. Nog een openbare mededeling van beide kanten, maar de koopovereenkomst is getekend.

Opgericht door een groep van afgestudeerden van het MIT (Massachusetts Institute of Technology), de Terrafugia startup waarvan de hoofdzetel zich in Woburn, Massachusetts (VS), ontving onlangs de certificering van de Federal Aviation Administration van de Verenigde Staten voor zijn model genaamd overgang, zijn eerste vliegende auto. Tijdens zijn coming-out in 2012, Carl Dietrich, CEO van Terrafugia, zei dat "We moeten niet denken van de overgang als een vliegende auto, maar een vliegtuig dat kan worden gereden".

Geely neemt Terrafugia

Terrarifua TF-X, een vliegende auto kunnen bereiken 322 km / h wanneer deze op een bepaalde hoogte.

Het wordt aangedreven door twee zuigermotoren Rotax en een kruissnelheid van 160 km / h. De Terrafugia Transition kan oplopen tot 3.048 meter hoog en heeft een bereik van 640 kilometer. Onlangs zei een senior bedrijf waar ze overweegt het indienen van een nieuwe versie van dit model met een mechanische gedeelte vernieuwd.

Meer recent, Terrafugia haar nieuwe project, de TF-X, een nieuw model vliegende auto die in staat is om landen en stijgen verticaal af. Het ontwerp is meer als wat we als konden definiëren "conventionele auto." Het maakt gebruik van een hybride systeem dat bestaat uit twee elektromotoren die een drukkracht 1.360 pk (1.341 pk) en een benzinemotor van 304 pk (300 pk) gegoten benadering. Wanneer u op een bepaalde hoogte, kunt u een kruissnelheid van 322 km / h te bereiken.

Veel projecten die verband houden met het concept van de vliegende auto is aan de gang, hoewel ik vrees dat deze visie van de steden waar de hemel is druk met het verkeer nog steeds verbannen naar science fiction films. 

Voorproefje van Terrafugia TF-X, een vliegende auto.