nieuws

Lewis Hamilton crasht zijn Pagani Zonda LH in de straten van Monaco

Het is merkwaardig dat een man gebruikt om draait op hoge snelheden te lijden van een ongeval in de stad. Dit is wat er gebeurd met Lewis Hamilton, die een ongeluk heeft geleden met zijn Pagani Zonda in de Monaco.

Lewis Hamilton is dat soort publieke karakter je liefde of haat. Geen gemiddelde. Excentriciteit contrasteert met de ernst en de moed die laat zien geupload naar een auto. Echter, zijn vaardigheden hebben hem niet geleverd aan een lijden Pagani Zonda ongeluk met alleen LH in de wereld, drukke straten van Monaco.

Foto geüpload door @jordan_adamsinsta op je Instagram-profiel

Blijkbaar is het ongeval heeft plaatsgevonden in één van de elite straten van de hoofdstad van Monaco. Volgens sommige middelen te communiceren, Het ongeluk gebeurde om 3:30 uur in de ochtend had ernstig letsel die niet te betrekken voor ieder van de betrokkenen, maar het is niet bekend gemaakt hoe de botsing plaatsvond.

Als je nog een paar dagen geleden Lewis Hamilton geannuleerd Onverklaarde één van de vele publiciteit gebeurtenissen waaraan het is contractueel verplicht om bij te wonen. Niemand wist de reden voor deze afwezigheid en velen zich af of het uitvoeren van de volgende Grand Prix in Brazilië, zodat de piloot moest komen en zeggen wat waren de problemen die hem had voorgedaan.

Via haar Instagram-profiel, het Engels gemeld dat een ongeval, we hebben het over nu, en hij had een ziekte zeer rustig in de afgelopen dagen. Niets ernstigs en dat heeft hem er niet van weerhouden het begin van de reis naar Brazilië, waar het weekend volgende keer weer vechten voor de Victoria, hoewel bevrijd van de druk om het kampioenschap te winnen.

De Zonda LH is uniek in de wereld door toonaangevende paarse verf

Terugkerend naar het ongeval. Met zekerheid zeggen dat wat de meeste klaagde de armen Hamilton is te vernietigen, of op zijn minst te verwonden, een van zijn meest geliefde wezens, is het One-off Pagani Zonda LH. Bewondering voor deze auto is zeer hoog, en is het niet ongebruikelijk om de straten van Monaco hem, woonplaats van de pilot maken, zelfs af en toe een waanzin van dat het maakt ons sharers. Tot slot, een ander ongeval in zijn dienst.