Nissan

Nissan Juke 2015 restyling med nytt design og motorer

Den nye Nissan Juke blir offisiell på Geneva Motor Show 2014, premiere en restyling med et nytt design og en ny motor 1,2 DIG-T 115 hk. Sammen med sin nye design, Nissan Juke 2015 åpner flere muligheter for utstyr, slik som NissanConnect systemet forbedres, flere tilpasningsmuligheter, Xenon lys eller soltak.

den Nissan Juke 2015 Du er her. Presentert offisielt i Geneva Motor Show 2014, restyling debuterer den nye Juke i design, modernisering og foryngende sin stil. I tillegg er nye utstyr alternativer også innlemmet, med en enestående motor i modellen, 1,2 DIG-T bensin, takket være turboladning gir 115 hk.

For å fortsette å lede segmentet crossovers urban, Nissan Juke (lansert i slutten av 2010) lanserer en redesign som vil tjene attraktive. Det har ikke klart seg dårlig i salg i disse litt over tre år, med 420.000 solgte enheter, men konkurransen strammer stadig, dermed Nissan ikke vil bli forsinket for mye i denne restyling.

2015 Nissan Juke utforming

Hvis risikabelt og slående design var allerede en av kjennetegnene, har dette aspektet enda mer vekt på Nissan Juke 2015. med en foran og bak fullstendig redesignet, nye optiske høydepunkt sin pil-formet, og kan minne andre merker modeller. Først kan du innlemme xenon hovedlys, mens frontristen mottar også en ny utforming.

Side nødblinkelyset sidespeilene er innarbeidet, integrere dem, samt systemkameraer 'Vision-kamera 360' (I tilfelle av enheten er montert). På baksiden, baklysene også vedta at formet design boomerang, med en støtfanger ny regning. Stammen også utvider sitt volum med ytterligere 40% (i utførelse med forhjulsdrift), som tilbyr nå 354 liter kapasitet.

Ytterste tilpasning og interiør i den nye Juke

den spekter av eksteriørfarger for kroppen din nå dekker ti forskjellige malerier, inkludert tre nye funksjoner: gul (Farge illustrerer enheten bilder), ultramarin metallisk og rød solid. Den har også en utvidet utvalg når det gjelder legeringen, 16 inches (Visia finish), 17 inches (ferdig Acenta eller Tekna) og 18 inches (valgfritt).

den Nye Nissan Juke øker også i betydelig grad tilpasningsmuligheter, et aspekt som kjøpere i økende grad. De kan tilsettes fargekombinasjoner utendørs eller innendørs. Faktisk, i bærer farge er det mørk grå, men kan legge til et fint, hvitt, svart, rødt eller gult for elementer som midtkonsollen og flere dekorative listverk.

Standard- og tilleggsutstyr Nissan Juke 2015

Flere utviklingen i Nye Nissan Juke: Its utstyr tilbyr nå mange flere muligheter, enten som standard eller som ekstrautstyr. De vil bli tilbudt tre forskjellige utførelser start (Visia, Acenta eller Tekna), og i alt er det vanlige LED kjørelys, radio-CD med ekstra inngang eller kontroll dekktrykk. 

den Visia ferdig dCi motorer med 1,5 og 1,6 Pack legger også legering hjul 16 inches, luftkondisjonering, om bord datamaskin og førersete høydejustering. den ferdig Acenta også den inkluderer tåkelykter, lettmetallfelger 17 tommer, klimaanlegg, multifunksjonsratt, bluetooth handsfree og audio streaming, cruise control med limiter, Dynamic Control system og dekorative krom trim på innsiden.

Til slutt, ferdig Tekna legger elektrisk innfellbare speil, lys og regnsensor, tilgang og nøkkelløs start knappen ved siden av systemet NissanConnect forbedres, blant annet ryggekameraet 360 Vision-kamerath og Smart Shield Protection. Som vi ser muligheter som stadig gjør Juke er nærmere den nye Nissan Qashqai.

En ny funksjon vil tilby en praktisk takluke, som kan åpnes for å passe til driveren, med kvadratiske dimensjoner meget nesten en meter. den NissanConnect system også han ønsker å være hovedpersonen i den nye Juke med en 5,8-tommers berøringsskjerm, tilkobling med smartphones og en rekke applikasjoner. Det inkluderer også nettleseren søk gjennom Google og digital radio. 

2015 Nissan Juke motorer

Den viktigste nyheten av Motorutvalget Nissan Juke 2015 Det er inkorporering av 1.2 DIG-T bensin, med turbolading og 115 hk, allerede i det nye Qashqai. Leverer et dreiemoment på 190 Nm, med et gjennomsnittlig forbruk på 5,5 l / 100 km og CO2-utslipp på 126 g / km, og erstatter den tidligere 117 hk naturlig aspirerte 1.6, forbedrer kraftleveranse ved lave hastigheter av bruk og samtidig redusere sitt forbruk og utslipp.

Den andre bensinmotoren forblir DIG-T 1,6 190 CV, med forbedret effektlevering ved lave hastigheter på grunn av endringer i kompresjonsforholdet (nå høyere) og EGR gassresirkuleringssystem. I diesel, blir tilførselen reduseres ved det tidspunkt allerede kjente Renault 1.5 dCi kilde med 110 hk makt.