nieuws

KTM X-Bow GTR komt de GT4 gesloten kap

De KTM X-Bow had nog veel meer te bieden: Hier is uw dak gesloten GT4-versie, bedoeld voor circuits en ontwikkeld door Reiter Engineering. De KTM X-Bow GTR zal te koop zijn vanaf april, met een focus gelegd op de wedstrijd circuit, met prijzen van 139.000 euro.

Sinds zijn geboorte in 2008, KTM X-Bow Het is niet onopgemerkt gebleven door zijn bijzondere filosofie om het dichtste ding aan te bieden aan een kart Grote goedgekeurd voor de weg. Circuits voelde altijd als een vis in het water, maar nu komt er een nieuwe versie gaat nog een stap verder. deze KTM X-Bow GTR Het is exclusief ontwikkeld voor de competitie, in de vorm van een GT4.

aangedreven door KTM Sportcar naast Reiter engineering, de KTM X-Bow GTR handhaaft de carbon monocoque meeste stijve, veilige en lichte constructie mogelijk, het toevoegen van een gesloten cabinedak en -met een lichaam in de standaard X-boog was bijna niet en een meer aërodynamisch ontwerp, door Oostenrijkse studie KISKA.

De KTM X-Bow GTR voltooide de GT versie bestaande, in 2013 gelanceerd, die een voorruit en zijruiten opgenomen, waardoor dit meer bruikbare vorm van de dag en geen behoefte heeft aan essentiële vorm met behulp van een romp voor rijden.

KTM verwacht dat zijn nieuwe sportwagen met een teaser

De GTR, echter uitsluitend worden afgestemd op de circuits in FIA GT4-categorie worden goedgekeurd, en teams en een eigen piloten en kan het verwerven van een Prijs vanaf 139.000 euro (Exclusief belastingen en andere items). De eerste eenheden van de KTM X-Bow GTR wordt geleverd vanaf de maand april 2015.