nieuws

GTR AutoParts opent zijn nieuwe faciliteiten

Onze vrienden bij GTR Autoparts opent nieuwe faciliteiten en nieuwe doelstellingen: nieuwe klanten te bereiken meest selectieve en exclusieve. Het evenement bracht klanten uit binnen die hun sport op een familie-evenement met een geweldige sfeer gebracht.

Na een aantal jaren als een online shop topmerken en na de lancering van verschillende bereidingen van meer belang, GTR Autoparts gaat een stap verder om de geschiedenis te consolideren en verder te groeien op alle niveaus.

Afgelopen mei opende het bedrijf nieuwe faciliteiten in een evenement dat klanten en vrienden bij elkaar gebracht, waar de auto's konden worden gezien de wil van Nissan GT-R, Porsche 911 en Lamborghini Gallardo Superleggera zelfs vergezeld van een legioen van BMW M3 en Audi R8 onder andere sportieve modellen. 

Op deze manier, GTR AutoParts opent voor het publiek de nieuwe faciliteit gelegen in het "Industrieterrein Las Casillas No. 18" Two Brothers (Sevilla). Na de fusie met GT lichaam, dat in nauwe samenwerking met tot nu toe, het biedt volledig autonoom uitgebreide werkblad, schilderen, maatwerk als door wielen, body accessoires, schorsing of zelfs verbeteren van de motor.

Met deze argumenten wil ook meer select klanten te bereiken als ze blijven om accessoires te verkopen via haar online winkel en materialiseren de dromen van een van haar klanten die waarde hechten aan kwaliteit van het werk gedaan met liefde en enthousiasme.