Opel

Opel Astra 2016 debut frontlykter med LED-teknologi IntelliLux

Mange ganger vi ikke betaler fulle oppmerksomhet er nødvendig for bil lysanlegg. Teknologiske fremskritt har aktivert en betydelig forbedring i måten å belyse veien. En sak er 2016 Opel Astra, som vil debut LED lys med IntelliLux system.

LED-dioder 16, åtte i hver hodelykt, danner den nye belysningssystemet 2016 Astra

Opel forbereder et kvalitativt sprang med den nye Astra. Den kompakte modellen vil bli lansert offisielt i neste Hall of Frankfurt, men før hans ankomst, gi oss ledetråder til hvordan og hvor mye teknologi vil føre med seg. En av forbedringene er presentert i lyssystemet fordi som informere oss, 2016 Opel Astra vil inneholde LED-teknologi IntelliLux.

Tidligere bare store sedaner og flaggskip merker forbrutt de beste teknologier og høyeste nivåene av utstyr. Men nå ser vi hvor er du også en del av lavere priori modeller, for eksempel kompakt eller verktøyet. I dette tilfellet har Opel vurderes er den nye Astra som debuterer et lyssystem som han har tatt flere år med utvikling.

På den tiden, og gjorde det samme med bi-xenon-teknologi, men går nå et skritt videre og se de nye LED-systemer. Astra 2016 har totalt 16 dioder, åtte per lampe. Den nye matrix LED utstyr vil tillate ikke bare bedre belysning av veien, men en bedring i veien for det. Det komplekse systemet skal klare seg selv, tilpasse lysstrålen avhengig av trafikken.

De gjenkjenner trafikk kameraer, tilpasse belysning i hvert enkelt tilfelle

Frontlykter vil bli koblet til et kamera mannskap. Disse vil trenge å overvåke som ligger foran bilen. Så lenge forholdene tillater det, vil lange lysene tent ved maksimal effekt, men når et annet kjøretøy i fremre segmenter LED lyser, og selektivt slått av for å unngå blendende, men alltid noe som gir den maksimale belysning blir detektert.

Forbedret sikkerhet er betydelig. En studie har vist at Dette systemet er i stand til å varsle om side gjenstander mellom 30 og 40 meter før en xenon eller halogen tradisjonelt system. En forbedring som gjør det mulig for føreren å ha en ekstra reaksjonstid på 1,5 sekunder, spesielt nyttig sammen med den uventede tilstedeværelse av fotgjengere eller dyr.

Nye Opel Astra 2016, nærmere produksjon

En annen fordel med LED IntelliLux utstyr er holdbarhet. Gjennomsnittlig levetid for halogenlamper eller xenon er mye lavere enn for et LED-system. Pære ikke bare varer lenger, men det krever ikke bevegelse i fyret, utstyr lang levetid vesentlig forlenger, expectancies høyere enn bilen selv livet.

I mellomtiden Opel Astra 2016 er fortsatt i utvikling. Hver gang tid til å se naturlig er mindre, men før lanseringen den helt selv har fått i oppdrag å lære oss hvordan vi skal være, dog under omfattende kamuflasje. Et høyt lysutbytte må tilføres betydelig vektreduksjon, sammen med mer effektive motorer vil gi en betydelig reduksjon i utslipp og forbruk.

Designere har dratt nytte av ankomsten av LED array, slik at mye mer attraktive design