nieuws

Rivemove: New kinderzitje apparaat dat de vijfde achterbank herstelt

  • Rivemove is een eenvoudig apparaat dat zijdelings kinderzitjes in voertuigen kunnen bewegen, waardoor een beter gebruik van de ruimte en het retourneren van de bruikbaarheid van de vijfde achterbank.
  • Deze uitvinding is ontwikkeld door een Spaanse onderneming, Rivekids.

Rivemove is een nieuwe accessoire kinderzitje.

Een Spaanse onderneming heeft een nieuw accessoire ontworpen om stoelen van kinderen houden geïntroduceerd Het heeft de mogelijkheid om zijwaarts verplaatsen wanneer bevestigd aan de zitting. Zo kan de kinderzitjes of genoeg verhuizen naar ruimte op de achterbank te houden.

Deze eenvoudige inrichting, genaamd Rivemove, Deze omvat een schuif die direct is bevestigd aan de bevestigingspunten ISOFIX het voertuig en de stoel inrichting. Verschuifbaarheid maakt daarvan de stoel een keer vast Ik kan zijdelings draaien op de rail, zodat we de stoel naar de deur gebied kan plakken.

dit maakt het mogelijk het centrale plein ruimte is niet verloren, omdat iedere kinderbeveiligingssysteem binnenvallen deze ruimte, het uitschakelen van vele malen het centrale plein.

Space winst is ongeveer 7 cm per stoel.

Het accessoire is in staat om te herstellen tot 7 centimeter ruimte door stoel, vitale centimeters tot een derde inzittende in het voertuig is ingericht.

Op dit moment heeft het toestel reeds getest en is gecertificeerd voor kinderzitjes in groepen 2 en 3, namelijk geschikt voor kinderen vanaf 15 kilo. Dus het bedrijf zegt in zijn indiening dossier, wachten dat de tests voor het certificeren van de groepen 0 en 1 worden uitgevoerd.

Plaatsing lijkt heel eenvoudig, de inrichting wordt verankerd aan
ISOFIX achterbank
en de eigen stoel het nieuwe mechanisme. een
Eenmaal geïnstalleerd, het systeem maakt het mogelijk Rivemove Laten we zelf bewegen
stoel naar de plaats waar we willen, met maximaal 7 centimeter. in de
Bij met twee zetels in de auto met dit mechanisme
ruimte vee is maximaal 14 cm.