nieuws

De Audi TT Sportback productie zal worden uitgebracht in slechts vier dagen

Alles wijst erop dat er binnen een paar dagen, op de 20e, we zullen zien in de Audi TT Sportback samenleving. De 2015 Guangzhou Motor Show zal de presentatie hosten. Een meer praktische en leefbare kleine sportieve variant.

De TT is een van de grote sportieve Audi, hoewel in verminderde formaat. Neemt de essentie van zijn oudere broer, R8, zij het met verschillen meer voor de hand. Echter, ondanks dat het een heel leuk speeltje, de TT is altijd een ernstig gebrek, interieur ruimte, en dus in een paar dagen zal worden gepresenteerd Audi TT Sportback.

Door het opnemen van twee deuren het totale ontwerp zal worden beïnvloed

We hebben nog nooit een meer vertrouwde versie van TT bekend, Nou in ieder geval niet in real-formaat, omdat eind vorig jaar Audi gaf ons een preview-versie met de prototype Audi TT Sportback Concept. Een idee dat zullen worden gerealiseerd voor mensen op zoek naar prestaties en een beetje meer bekend begrip te combineren voldoen.

De configuratie zal de TT Sportback aanwezig is gelijk aan de rest van Audi uitgebreide eenheden, zoals de Audi A3 of A5, die overigens binnenkort vernieuwd. Line coupe, de TT pure stijl, met vijf deuren, vier zitplaatsen en een grotere koffer dan de huidige. Dat gezegd hebbende, het zelfde concept, maar op een grotere schaal.

Echter, een duidelijke vraag: waarom de Audi TT Sportback in China te introduceren als een Europees product? Niet van plan om u te vertellen het belang van de Aziatische markt voor merken. Een markt met duizenden potentiële klanten moet worden voldaan door de fabrikanten, Sportback en TT is een goed voorbeeld van.

In mechanisch, niets wijst erop dat de Sportback niet dezelfde motoren als de Audi TT heeft. Dwz blokken van vier-cilinder diesel en benzine, met die varieert 180-240 pk. Deze eenheden moeten voeg varianten S, een vijfcilinder turbomotor met een vermogen van 310 pk.

De capaciteit voor vier passagiers met een groter volume trunk

Als we praten over Europa, moet de TT Sportback direct vechten tegen de Mercedes CLA, of tegen zijn eigen broer, de Audi A3 Sedan. Op dit moment zijn er geen officiële prijzen, maar het lijkt erop dat de toename zal ongeveer 2.000 euro ten opzichte van de huidige versies coupe, en de productie vindt plaats in de Hongaarse fabriek in Gyor.