nieuws

Lincoln MKC 2018: update over de weg voor compacte premium SUV

  • de update die is de voorbereiding van de nieuwe Lincoln MKC nog, is de compacte SUV die een platform met de Ford Escape deelt blootgelegd.
  • Het zal later dit jaar of begin 2018 worden gepresenteerd, met een ontwerp evolutie van het huidige model, waarin de nieuwe functies van het merk.

MKC is op het punt om een ​​update te ontvangen.

Dit zijn de eerste foto's van de update die is de voorbereiding van de Lincoln MKC. Deze nieuwe versie Het zou later komen dit jaar of ten laatste in het begin van 2018. Het zal een lichte evolutie van het huidige model, die ook zal ook een kleine esthetische facelift onder meer om hem aan te passen de laatste karakteristieke kenmerken van het merk.

De update zal aanzienlijk zijn op het gebied van technologische en esthetische secties, Omdat het model een evolutie of verbetering van deze aspecten zal ondergaan. Echter, technisch gezien, verwachten we geen grote veranderingen te ontmoeten of mechanische niveau of het frame zelf.

De huidige Lincoln MKC is de eerste generatie model en werd onthuld op de Los Angeles 2013, te beginnen de commercialisering in juni 2014 dus nu is het dienen van slechts drie jaar op de markt. En hoewel het model nog koel houdt, zal Lincoln het model werken door toevoeging van niet alleen de nieuwste technologieën in de Ford-groep, maar het implementeren van nieuwe functies die al modellen zoals de MKZ of Continental hebben. Dus vinden we veranderingen in de grille, bumpers en koplampen, voor en achter.

Camoufleren zelf geeft ons aanwijzingen over waar de veranderingen zullen gericht zijn.

Op basis van de Ford Escape, de MKC heeft de Ford Global platform C en een mechanische traject bestaat uit twee 4-cilinder motoren. Dit zijn de 2,0 liter EcoBoost 240 pk 2.3 Ecoboost 285 pk, in beide gevallen is er slechts één beschikbare transportcapaciteit, een automatische versnellingsbak zes verhoudingen die knoppen in plaats van de hefboom of gebruikelijke aandrijving heeft en die zich in de middenconsole.

MKC bijgewerkt blijft dezelfde mechanische, maar meer dan waarschijnlijk de huidige 6-versnellingsbak wordt vervangen door de nieuwe automatische versnellingsbak 9 Betrekkingen Ford heeft ontwikkeld in samenwerking met General Motors. Intern, hopen we de nieuwste evolutie van SYNC infotainment systeem al beschikbaar zijn in de nieuwste modellen van de Blue Oval te voldoen.

Mogelijke data voor de presentatie van MKC datum zou zijn in de Hall of Los Angeles 2017 of reeds in de Hall of Detroit 2018, in beide gevallen zou beginnen later de marketing van een paar maanden, als model 2018.

foto's: Automedia