nieuws

De BBC zal de resterende afleveringen van het seizoen 22 van Top Gear uitgezonden

De BBC heeft zojuist aangekondigd dat de resterende hoofdstukken van Top Gear seizoen 22 later dit jaar zal worden uitgegeven, mogelijk in de zomer. Hoewel het ontslag van Jeremy Clarkson programma bepaalde wijzigingen in broadcast formaat zal veroorzaken.

Na de opstand veroorzaakt door het ontslag van Jeremy Clarkson, de BBC onmiddellijk opgeschort de uitgifte van het huidige seizoen van Top Gear. Maar nu dat de rivieren zijn rustiger, werd zojuist aangekondigd dat de hoofdstukken die niet seizoen 22 werden uitstoten kan worden gezien, zij het in een ander formaat dan we gewend zijn.

Het laatste hoofdstuk uitgegeven was de zevende, back op 8 maart. Het seizoen werd abrupt afgebroken door een gewelddadig incident tussen een van de presentatoren, Jeremy Clarkson, en één van de bemanningsleden. Zoals iedereen zal de controversiële Britse journalist weten werd onderworpen aan een onderzoek, dat zijn onmiddellijke ontslag van Top Gear beëindigd.

Seizoen 22 werd aangekondigd met 10 hoofdstukken, zodat resterende drie worden gezien, 8, 9 en 10. Zoals gemeld door de BBC zullen deze dit jaar, waarschijnlijk in de zomer. Maar aangezien de gebruikelijke drie presentatoren kunnen hun opdrachten te vervullen, de kwestie zal geen enkele deel opgenomen op de ingestelde programma, dus alle scenes zal worden uitgesteld.

Voor dit deel dingen zijn genormaliseerd, maar is nog steeds in afwachting van de herlancering van de beroemdste auto's van het programma in de wereld. Chain leiders wanhopig op zoek naar drie nieuwe presentatoren, Sinds James May en Richard Hammond zijn niet vernieuwd in hun huidige contracten. De ketting is in een haast om te beginnen met een nieuwe fase in het programma.

En het probleem is dat zeker geen van de drie oud-presentatoren stil blijven staan. De meest logische ding is om te denken dat het trio worden bewegende ketting en Show, eens te meer het aanbieden van zijn gebruikelijke komische en dramatische situaties met de auto. Zij bereidt een media-oorlog. Aan de ene kant de BBC, die eigenaar is van Top Gear, en aan de andere kant de drie spelers die bekendheid hebben gegeven.