nieuws

De 2016 Bugatti Chiron evenveel waard als 100 Volkswagen Golf !!

Geruchten volgende hiperdeportivo Bugatti verspreidde zich als een wildvuur. Noch hebben we gezien en we de verkoop van gegevens vanaf 2016 Bugatti Chiron wordt gezegd dat dit de moeite waard zal zijn hetzelfde als 100 Volkswagen Golf tonen zelfs. Crazy.

Ja, dat in dit leven is er een markt voor alles. Terwijl de meeste van ons nooit kunnen krijgen om toegang tot de auto's van dit kaliber hebben, is de waarheid verkocht. Moeilijk voor te stellen die zo veel geld zou uitgeven aan een auto, 2,5 miljoen dollar, 2,3 miljoen euro. Dat is de waarde die wordt verondersteld om 2016 Bugatti Chiron, of wat is hetzelfde: de prijs van 100 Volkswagen Golf.

De eerste keer dat we de Chiron zagen was in ons land, en op zoek Veyron

Noch wij zullen hem missen. Bugatti heeft nooit vervaardigd auto's voor de massa, zijn creaties verder gaan dan de bekende, en dat het einde van het loon. Chiron is al in de testfase, de eerste keer dat we hem zagen was in Spanje, maar werd gecamoufleerd onder het lichaam van een Veyron. Maar onlangs is ontdekt in Duitsland, met een heel ander uiterlijk.

De Chiron is een heel speciaal model, daarom is elke gerucht dat komt over zich snel verspreidt. Maar de Bugatti zelf heeft de opdracht gekregen om bepaalde technische details van hun toekomstige kind te onthullen. De belangrijkste van hen verwijst naar de motor. De Chiron zal het hart delen van de Veyron, dat wil zeggen, een quad-turbo W16 acht liter.

Echter Bugatti zullen nieuwe technologieën gebruiken om een ​​stap verder te gaan. Het zal profiteren van een Hybrid snelheid en krankzinnige bevoegdheden te bereiken, in de buurt van 1.500 CV-systeem. Wat betreft prestaties, dient de Chiron het niveau van zijn voorganger te verbeteren, zodat de 0 tot 100 km / h moeten dat doen in minder dan 2,5 seconden en heeft een topsnelheid dicht bij 460 km / h, of zelfs meer.

Bugatti in geen haast om zijn nieuwe creatie te presenteren. Dingen gaan langzaam paleis

De waarheid is dat we niet weten waarom we zijn verbaasd over de prijs, Ze zijn slechts een paar honderd duizend euro meer dan wat het kost de Veyron. Het is wanneer je meer alledaagse modellen kopen als je je realiseert dat dit bijbelse proporties. Met 2,3 miljoen moeite waard te zeggen dat je niet alleen kunt kopen 100 Volkswagen Golf, maar ongeveer 20 Mercedes S Class 10 Lamborghini Huracán of twee laferrari. Er is niets.