Motorsport

Motorsport Hyundai i20 zet op de gewenste prijs R5

  • Hyundai i20 prijs R5 specificaties asfalt is 180.000 euro, terwijl de kit vertegenwoordigt 25.000 euro extra land.
  • Goedkoper dan sommige van haar concurrenten, is de Hyundai R5 getekend als een zeer aantrekkelijke optie voor bestuurders en particuliere teams.

De R5 competitieve auto markt is ongeveer om een ​​nieuw lid te hebben. De goedkeuring van de nieuwe Hyundai i20 R5 is net om de hoek en het Koreaanse bedrijf heeft al een prijs op zijn nieuw model, uitsluitend bestemd voor het model 'ras-client' voor teams en privé-piloten. Volgens verschillende Britse media, waaronder 'Autocar' onthullen de basisprijs van Hyundai i20 R5 180.000 euro. Het bedrag omvat het model met een configuratie asfalt tijdens om de kit land te ontvangen moet betalen een ander 25.000 euro extra.

Hoe dan ook, teams en particuliere piloten zal een Hyundai i20 R5 met iets meer dan 200.000 euro, zeer concurrerende prijs ten opzichte van R5 gecreëerd door Skoda, Ford, Citroën en Peugeot. In feite is de meest geavanceerde versies van de eerste twee modellen zijn veel dichter bij de top van 280.000 euro door de FIA ​​worden opgelegd voor het basismodel. Om deze reden, het ministerie van klanten Hyundai verwacht om goede zaken te doen met R5 en snel de derde fabrikant met hogere verkoopvolume geworden achter Ford en Skoda, tot nu toe grote commerciële heersers van de categorie.

Goede prestaties zal de beste introductie van de Hyundai i20 R5 zijn, hoewel de piloten en tientallen er niet in geslaagd om de voordelen van het nieuwe model van Alzenau te bewijzen. Enkele voordelen die verder gaan door middel van 1,6 Turbo 285 pk en 420 Nm koppel, een cijfer dat plaatst hem zelfs boven de i20 WRC in dit verband. De motor is gekoppeld aan UAN sequentiële versnellingsbak met vijf versnellingen, zoals beschreven door een aantal van de drivers die zijn bewezen, de i20 R5 'een andere wereld' to R5 PSA Group.

Als merkwaardige opmerking opmerkelijk dat het 180.000 euro voor Hyundai i20 R5 asfalt basisconfiguratie waarvan vijf wielen 8x18 inch remschijven 355 mm. Daarnaast bood een pakket van onderdelen en een waarborg van 3.000 kilometer voor de motor. Van haar kant, de aarding kit bevat het hele systeem van veren en dempers, bescherming onder i20 R5 en vier 7x15 inch wielen en geventileerde remschijven 300 mm. Verder kunnen de gasten naar Alzenau om de laatste fase van de bouw te zien en ontvang een aantal tips en trucs.

foto's: Hyundai Motorsport