Citroën

De nieuwe Citroën C4 Cactus 2018 gejaagd volledig blootgesteld

De coming-out van de nieuwe Citroën C4 Cactus is net om de hoek. Bewijs hiervan zijn deze spion foto's gemaakt tijdens het filmen van een advertentie Citroën haar vernieuwde model. In hen, kunnen we zien dat de nieuwe C4 Cactus volledig blootgesteld en zonder een zweem van camouflage.

Citroën C4 Cactus 2018 - spion foto

De nieuwe Citroën C4 Cactus volledig blootgesteld. Bekijk alle foto's hier

Bij de invoering terug in 2014, werden velen verrast door de onconventionele afbeelding uitzag. Het valt niet te ontkennen dat de Cactus Citroën C4 Hij opende het seizoen op een nieuwe koers die het Franse bedrijf had genomen. Met zijn komst, Citroën begonnen aan een nieuw design filosofie en product, vandaag zien we veel geavanceerder na aankomst op dealerships volgende generatie Citroen C3 of de nieuwe Citroën C3 Aircross die neemt het C3 Picasso. Later zal hetzelfde zijn de nieuwe Citroën C5 Aircross doen.

Echter, na meer dan drie jaar na de verkoop in de showroom, is het tijd voor de Citroën C4 Cactus is vernieuwd. Een paar maanden geleden we vooraf de de eerste details van de nieuwe C4 Cactus en nu, we kunnen zien volledig bloot! Dus, dankzij deze beelden de verwachte vernieuwing van de Franse urban crossover weergegeven blootgelegd en zonder een zweem van camouflage.

Is de reden voor deze onverwachte naakt? Want zoals we kunnen zien in de spy foto's die in dit artikel te begeleiden, het merk was het filmen van een advertentie voor de nieuwe Citroën C4 Cactus. Een ander feit dat is om de release te bekrachtigen is dichterbij dan je zou verwachten op het eerste. Afstemmen op de Citroën model te ontvangen is voltooid. In ieder geval op een esthetisch niveau.

Twit ingevoegd: 911317503099506688

De nieuwe Citroën C4 Cactus is gevangen tijdens het filmen van een commercial. Zijn coming-out is net om de hoek.

Terugkijkend, zoals we zien deze foto's is het belangrijk om de woorden van Linda Jackson, Citroen CEO, die zei zich herinneren dat in aanvulling op wordt voorbereid voor mid-cycle update C4 cactusontwerp enigszins evolueren. En zoals blijkt uit de genomen foto's. Volgt de lijn gemarkeerd door de nieuwste modellen, ontwikkeld door de fabrikant, de C3 en C5 Aircross.

Hoewel de spy foto's werden genomen op een verhoogde locatie, liet intuïtief dat de nieuwe C4 Cactus karakteristieke "Airbumps" die veel van de voor- en achterdeuren verliest een nieuwe onderste buitenzij verdedigingen nemen met detailcontrast het kan in verschillende kleuren worden geconfigureerd om de mogelijkheden te vergroten voor aanpassing.

De motor bereik hernieuwde Citroen C4 Cactus zal men omvatten blokselectie THP benzine en diesel BlueHDi. Hopelijk is het Franse bedrijf neemt u de upgrade naar een aantal van de minder efficiënte motoren te vervangen en een nieuwe optie te introduceren. Zoals we aan het begin van het artikel, gezien het feit dat Citroën al is het opnemen van video's met de nieuwe C4 Cactus, hopelijk uw presentatie te laten plaatsvinden vóór het einde van dit artikel.